Het kan gebeuren dat jij je Wiko Harry 2 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer vervelend indien dit gebeurt, omdat de Wiko Harry 2 ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat best snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Wiko Harry 2-scherm niet aangaat, betekent niet zozeker dat het te vernieuwen is. Door je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we bedacht dit artikel te schrijven. We zullen eerst bekijken wat je moet gaan doen als het scherm van je Wiko Harry 2 niet meer werkt. Vervolgens bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanwiko-harry-2

Wat te doen als je Wiko Harry 2-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je Wiko Harry 2 te herstellen.

Controleer of je Wiko Harry 2 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het stom lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de reden van het probleem is. We adviseren je om te controleren of je Wiko Harry 2 goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er van overtuigd bent dat je Wiko Harry 2 geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nogmaals laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Wiko Harry 2 uit

Misschien moet je een harde reset realiseren van je Wiko Harry 2 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande stappen realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet de kwestie is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Wiko Harry 2-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het echt het Wiko Harry 2-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Om te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Wiko Harry 2 nog een keer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling voelen, een geluid horen of de LED van Wiko Harry 2 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, laat dit zien dat de Wiko Harry 2 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, wil dit zeggen dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Wiko Harry 2-scherm

Ingeval je in de vorige stap hebt kunnen affirmeren dat het Wiko Harry 2-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het jammer genoeg noodzakelijk om het Wiko Harry 2-scherm te verwisselen. Daarvoor bevelen wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Wiko Harry 2- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar mogelijkheden.

Heeft je Wiko Harry 2 water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de reden is van een scherm dat niet goed werkt. Ingeval de Wiko Harry 2 in het water is gevallen of als je kortgeleden in een behoorlijk nattige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. En als dat het geval is, kun je proberen je Wiko Harry 2 lichtjes te verwarmen met een droger en stevig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm in orde brengen.

Is de Wiko Harry 2 gevallen?

Als je Wiko Harry 2 laatst gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Wiko Harry 2 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Wiko Harry 2 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er waarschijnlijk een probleem met het besturingssysteem. Als dit zo is raden wij je aan een Factory Reset uit te voeren.