Het kan gebeuren dat jij je Ulefone S9 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is uiterst irritant als dit gebeurt, omdat de Ulefone S9 ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat best snel moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Ulefone S9-scherm niet aangaat, betekent niet noodzakelijk dat het te vervangen is. Door je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we besloten dit artikel op te schrijven. We zullen eerst zien wat je moet gaan doen als het scherm van je Ulefone S9 niet meer werkt. En dan zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanulefone-s9

Wat te doen als je Ulefone S9-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanraden te doen om het scherm van je Ulefone S9 te repareren.

Controleer of je Ulefone S9 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het stom lijkt, maar het gebeurt dikwijls dat dit de reden van het probleem is. We adviseren je om te controleren of je Ulefone S9 goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er van overtuigd bent dat je Ulefone S9 geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het opnieuw laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Ulefone S9 uit

Af en toe moet je een harde reset uitvoeren van je Ulefone S9 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande fases uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Ulefone S9-scherm is dat niet meer aangaat

Het is bepalend om te weten of het echt het Ulefone S9-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Ulefone S9 opnieuw aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Ulefone S9 licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, betekent dit dat de Ulefone S9 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, beduidt dit dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het Ulefone S9-scherm

Als je in de voorgaande stap hebt kunnen bevestigen dat het Ulefone S9-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het helaas onvermijdelijk om het Ulefone S9-scherm te vernieuwen. Daarvoor raden wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Ulefone S9- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je Ulefone S9 water-of vochtschade?

Het gebeurt vaak dat dit de reden is van een scherm dat slecht functioneert. Als de Ulefone S9 in het water is gevallen of als je laatst in een behoorlijk natte omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. En als dat het geval is, kun je proberen je Ulefone S9 een beetje te verwarmen met een droger en flink op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm weer goed maken.

Is de Ulefone S9 gevallen?

Als je Ulefone S9 kortgeleden gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Als je Ulefone S9 de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Ulefone S9 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. Indien dat zo is bevelen wij je aan een Factory Reset uit te voeren.