Het kan gebeuren dat jij je Samsung Galaxy J7 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is ontzettend ellendig wanneer dit gebeurt, omdat de Samsung Galaxy J7 nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat tamelijk snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Samsung Galaxy J7-scherm niet aangaat, zegt niet zozeker dat het te vernieuwen is. Teneinde je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel te schrijven. We zullen eerst zien wat je moet doen als het scherm van je Samsung Galaxy J7 niet meer werkt. En dan zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aansamsung-galaxy-j7

Wat te doen als je Samsung Galaxy J7-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je Samsung Galaxy J7 te repareren.

Controleer of je Samsung Galaxy J7 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het zot lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de reden van het probleem is. We raden je aan om te checken of je Samsung Galaxy J7 goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er zeker van bent dat je Samsung Galaxy J7 geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog eens laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Samsung Galaxy J7 uit

Af en toe moet je een harde reset uitvoeren van je Samsung Galaxy J7 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet de kwestie is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Samsung Galaxy J7-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het echt het Samsung Galaxy J7-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Samsung Galaxy J7 weer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling voelen, een geluid horen of de LED van Samsung Galaxy J7 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, toont dit aan dat de Samsung Galaxy J7 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, wil dit zeggen dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het Samsung Galaxy J7-scherm

Als je in de voorafgaande fase hebt kunnen confirmeren dat het Samsung Galaxy J7-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dat geval is het jammer genoeg noodzakelijk om het Samsung Galaxy J7-scherm te vervangen. Hiervoor adviseren wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Samsung Galaxy J7- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je Samsung Galaxy J7 water-of vochtschade?

Het gebeurt dikwijls dat dit de reden is van een scherm dat niet goed functioneert. Als de Samsung Galaxy J7 in het water is gevallen of als je onlangs in een erg regenachtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. En als dat het geval is, kun je proberen je Samsung Galaxy J7 een beetje te verwarmen met een droger en hard op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan weleens het scherm in orde brengen.

Is de Samsung Galaxy J7 gevallen?

Als je Samsung Galaxy J7 onlangs gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We raden je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Als je Samsung Galaxy J7 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Samsung Galaxy J7 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. Zo ja raden wij je aan een Factory Reset uit te voeren.