Het kan gebeuren dat jij je Samsung Galaxy J7 2017 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is uiterst ellendig indien dit gebeurt, omdat de Samsung Galaxy J7 2017 ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat best vlug moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Samsung Galaxy J7 2017-scherm niet aangaat, betekent niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Om je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel te schrijven. We zullen eerst zien wat je moet uitvoeren als het scherm van je Samsung Galaxy J7 2017 niet meer werkt. En dan zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aansamsung-galaxy-j7-2017

Wat te doen als je Samsung Galaxy J7 2017-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanraden te doen om het scherm van je Samsung Galaxy J7 2017 te repareren.

Controleer of je Samsung Galaxy J7 2017 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het stom lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de reden van het probleem is. We bevelen je aan om te controleren of je Samsung Galaxy J7 2017 goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er van overtuigd bent dat je Samsung Galaxy J7 2017 geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog eens laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Samsung Galaxy J7 2017 uit

Soms moet je een harde reset realiseren van je Samsung Galaxy J7 2017 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande fases realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult hierna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet de kwestie is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Samsung Galaxy J7 2017-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het echt het Samsung Galaxy J7 2017-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Om te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Samsung Galaxy J7 2017 nog eens aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling voelen, een geluid horen of de LED van Samsung Galaxy J7 2017 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, toont dit aan dat de Samsung Galaxy J7 2017 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, betekent dit dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het Samsung Galaxy J7 2017-scherm

Indien je in de voorafgaande stap hebt kunnen affirmeren dat het Samsung Galaxy J7 2017-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het jammer genoeg nodig om het Samsung Galaxy J7 2017-scherm te vernieuwen. Hiervoor adviseren wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Samsung Galaxy J7 2017- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn sommige opties.

Heeft je Samsung Galaxy J7 2017 water-of vochtschade?

Het gebeurt herhaaldelijk dat dit de reden is van een scherm dat niet goed werkt. Indien de Samsung Galaxy J7 2017 in het water is gevallen of als je laatst in een erg regenachtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. En als dat het geval is, kun je proberen je Samsung Galaxy J7 2017 wat te verwarmen met een droger en hard op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm in orde brengen.

Is de Samsung Galaxy J7 2017 gevallen?

Als je Samsung Galaxy J7 2017 kortgeleden gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Indien je Samsung Galaxy J7 2017 de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Samsung Galaxy J7 2017 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er waarschijnlijk een probleem met het besturingssysteem. In dit geval adviseren wij je een Factory Reset te realiseren.