Het kan gebeuren dat jij je Samsung Galaxy A5 2017 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is uiterst vervelend indien dit gebeurt, omdat de Samsung Galaxy A5 2017 ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat vrij vlug moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Samsung Galaxy A5 2017-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vervangen is. Om je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we besloten dit artikel te schrijven. We zullen als eerste bekijken wat je moet doen als het scherm van je Samsung Galaxy A5 2017 niet meer werkt. Daarna bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aansamsung-galaxy-a5-2017

Wat te doen als je Samsung Galaxy A5 2017-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je Samsung Galaxy A5 2017 te herstellen.

Controleer of je Samsung Galaxy A5 2017 volledig is geladen

Ja, we weten dat het idioot lijkt, maar het gebeurt dikwijls dat dit de reden van het probleem is. We adviseren je om te controleren of je Samsung Galaxy A5 2017 goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er van overtuigd bent dat je Samsung Galaxy A5 2017 geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog eens laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Samsung Galaxy A5 2017 uit

Soms moet je een harde reset uitvoeren van je Samsung Galaxy A5 2017 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult vervolgens kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Samsung Galaxy A5 2017-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het echt het Samsung Galaxy A5 2017-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Samsung Galaxy A5 2017 weer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Samsung Galaxy A5 2017 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, laat dit zien dat de Samsung Galaxy A5 2017 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, wil dit zeggen dat het probleem niet zozeer van het scherm komt.

Vervang het Samsung Galaxy A5 2017-scherm

Indien je in de voorgaande fase hebt kunnen bevestigen dat het Samsung Galaxy A5 2017-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het helaas noodzakelijk om het Samsung Galaxy A5 2017-scherm te vervangen. Daarvoor recommanderen wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Samsung Galaxy A5 2017- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn sommige mogelijkheden.

Heeft je Samsung Galaxy A5 2017 water-of vochtschade?

Het gebeurt herhaaldelijk dat dit de reden is van een scherm dat niet goed werkt. Indien de Samsung Galaxy A5 2017 in het water is gevallen of als je laatst in een erg natte omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. En als dat zo is, kun je proberen je Samsung Galaxy A5 2017 lichtjes te verwarmen met een droger en stevig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm herstellen.

Is de Samsung Galaxy A5 2017 gevallen?

Als je Samsung Galaxy A5 2017 kortgeleden gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Indien je Samsung Galaxy A5 2017 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Samsung Galaxy A5 2017 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er waarschijnlijk een probleem met het besturingssysteem. Indien dat zo is adviseren wij je een Factory Reset te realiseren.