Het kan gebeuren dat jij je Nokia Lumia 635 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is uiterst onaangenaam wanneer dit gebeurt, omdat de Nokia Lumia 635 nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat redelijk snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Nokia Lumia 635-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Om je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we besloten dit artikel op te schrijven. We zullen als eerste bekijken wat je moet gaan doen als het scherm van je Nokia Lumia 635 niet meer werkt. Vervolgens bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aannokia-lumia-635

Wat te doen als je Nokia Lumia 635-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je Nokia Lumia 635 te herstellen.

Controleer of je Nokia Lumia 635 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het zot lijkt, maar het gebeurt dikwijls dat dit de oorzaak van het probleem is. We raden je aan om te controleren of je Nokia Lumia 635 goed is geladen. Echt, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er van overtuigd bent dat je Nokia Lumia 635 geladen is, voor je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog een keer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Nokia Lumia 635 uit

Soms moet je een harde reset uitvoeren van je Nokia Lumia 635 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult hierna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Nokia Lumia 635-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het inderdaad het Nokia Lumia 635-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Om te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Nokia Lumia 635 nog eens aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling voelen, een geluid horen of de LED van Nokia Lumia 635 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, wijst dit aan dat de Nokia Lumia 635 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, bedoelt dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Nokia Lumia 635-scherm

Ingeval je in de voorafgaande fase hebt kunnen confirmeren dat het Nokia Lumia 635-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het helaas onvermijdelijk om het Nokia Lumia 635-scherm te vernieuwen. Hiervoor recommanderen wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Nokia Lumia 635- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn enkele opties.

Heeft je Nokia Lumia 635 water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de oorzaak is van een scherm dat niet goed werkt. Ingeval de Nokia Lumia 635 in het water is gevallen of als je laatst in een behoorlijk regenachtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Indien dat zo is , kun je proberen je Nokia Lumia 635 ietsje te verwarmen met een droger en hard op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm herstellen.

Is de Nokia Lumia 635 gevallen?

Als je Nokia Lumia 635 kortgeleden gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We raden je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Nokia Lumia 635 de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Nokia Lumia 635 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er waarschijnlijk een probleem met het besturingssysteem. Als dit zo is adviseren wij je een Factory Reset uit te voeren.