Het kan gebeuren dat jij je Microsoft Lumia 532 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is ontzettend ellendig als dit gebeurt, omdat de Microsoft Lumia 532 ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat redelijk vlug moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Microsoft Lumia 532-scherm niet aangaat, betekent niet zozeker dat het te vervangen is. Teneinde je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we besloten dit artikel te schrijven. We zullen eerst bekijken wat je moet uitvoeren als het scherm van je Microsoft Lumia 532 niet meer werkt. Vervolgens bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanmicrosoft-lumia-532

Wat te doen als je Microsoft Lumia 532-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je Microsoft Lumia 532 te herstellen.

Controleer of je Microsoft Lumia 532 volledig is geladen

Ja, we weten dat het idioot lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de oorzaak van het probleem is. We adviseren je om te checken of je Microsoft Lumia 532 goed is geladen. Echt, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er zeker van bent dat je Microsoft Lumia 532 geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het weer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Microsoft Lumia 532 uit

Soms moet je een harde reset uitvoeren van je Microsoft Lumia 532 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Microsoft Lumia 532-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het werkelijk het Microsoft Lumia 532-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Microsoft Lumia 532 weer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van Microsoft Lumia 532 licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, toont dit aan dat de Microsoft Lumia 532 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, bedoelt dit dat het probleem niet zozeer van het scherm komt.

Vervang het Microsoft Lumia 532-scherm

Indien je in de voorgaande fase hebt kunnen bevestigen dat het Microsoft Lumia 532-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het helaas onvermijdelijk om het Microsoft Lumia 532-scherm te verwisselen. Daarvoor raden wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Microsoft Lumia 532- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn sommige mogelijkheden.

Heeft je Microsoft Lumia 532 water-of vochtschade?

Het gebeurt herhaaldelijk dat dit de oorzaak is van een scherm dat slecht werkt. Indien de Microsoft Lumia 532 in het water is gevallen of als je laatst in een zeer nattige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. In dat geval, kun je proberen je Microsoft Lumia 532 wat te verwarmen met een droger en krachtig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm weer goed maken.

Is de Microsoft Lumia 532 gevallen?

Als je Microsoft Lumia 532 onlangs gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Indien je Microsoft Lumia 532 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Microsoft Lumia 532 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Zo ja bevelen wij je aan een Factory Reset te realiseren.