Het kan gebeuren dat jij je M HORSE Pure 2 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is ontzettend ellendig als dit gebeurt, omdat de M HORSE Pure 2 nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Dus is dit een probleem dat vrij vlug moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het M HORSE Pure 2-scherm niet aangaat, zegt niet zozeker dat het te vernieuwen is. Door je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we besloten dit artikel te schrijven. We zullen eerst zien wat je moet doen als het scherm van je M HORSE Pure 2 niet meer werkt. Vervolgens zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanm-horse-pure-2

Wat te doen als je M HORSE Pure 2-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanbevelen te doen om het scherm van je M HORSE Pure 2 te repareren.

Controleer of je M HORSE Pure 2 volledig is geladen

Ja, we weten dat het onnozel lijkt, maar het gebeurt dikwijls dat dit de oorzaak van het probleem is. We bevelen je aan om te checken of je M HORSE Pure 2 goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je M HORSE Pure 2 geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het weer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van M HORSE Pure 2 uit

Misschien moet je een harde reset uitvoeren van je M HORSE Pure 2 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult vervolgens kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet de kwestie is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het M HORSE Pure 2-scherm is dat niet meer aangaat

Het is bepalend om te weten of het echt het M HORSE Pure 2-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je M HORSE Pure 2 nogmaals aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van M HORSE Pure 2 licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, toont dit aan dat de M HORSE Pure 2 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, betekent dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het M HORSE Pure 2-scherm

Ingeval je in de voorafgaande stap hebt kunnen affirmeren dat het M HORSE Pure 2-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het jammer genoeg onvermijdelijk om het M HORSE Pure 2-scherm te vervangen. Daarvoor adviseren wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een M HORSE Pure 2- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen diverse oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn sommige opties.

Heeft je M HORSE Pure 2 water-of vochtschade?

Het gebeurt dikwijls dat dit de oorzaak is van een scherm dat niet goed werkt. Ingeval de M HORSE Pure 2 in het water is gevallen of als je onlangs in een erg natte omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat zo is, kun je proberen je M HORSE Pure 2 een beetje te verwarmen met een droger en flink op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan af en toe het scherm in orde brengen.

Is de M HORSE Pure 2 gevallen?

Als je M HORSE Pure 2 kortgeleden gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je M HORSE Pure 2 de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je M HORSE Pure 2 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. Zo ja adviseren wij je een Factory Reset uit te voeren.