Het kan gebeuren dat jij je M HORSE Pure 1 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is vreselijk ellendig indien dit gebeurt, omdat de M HORSE Pure 1 nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat redelijk vlug moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het M HORSE Pure 1-scherm niet aangaat, betekent niet zozeker dat het te vervangen is. Door je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen eerst bekijken wat je moet gaan doen als het scherm van je M HORSE Pure 1 niet meer werkt. Daarna bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanm-horse-pure-1

Wat te doen als je M HORSE Pure 1-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanbevelen te doen om het scherm van je M HORSE Pure 1 te repareren.

Controleer of je M HORSE Pure 1 volledig is geladen

Ja, we weten dat het zot lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de oorzaak van het probleem is. We bevelen je aan om te controleren of je M HORSE Pure 1 goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je M HORSE Pure 1 geladen is, voor je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog eens laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van M HORSE Pure 1 uit

Af en toe moet je een harde reset uitvoeren van je M HORSE Pure 1 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande fases uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult vervolgens kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het M HORSE Pure 1-scherm is dat niet meer aangaat

Het is bepalend om te weten of het werkelijk het M HORSE Pure 1-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Om te verifiëren of het scherm het niet meer doet, moet je je M HORSE Pure 1 opnieuw aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van M HORSE Pure 1 licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, toont dit aan dat de M HORSE Pure 1 gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, bedoelt dit dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het M HORSE Pure 1-scherm

Als je in de vorige fase hebt kunnen affirmeren dat het M HORSE Pure 1-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het helaas noodzakelijk om het M HORSE Pure 1-scherm te vervangen. Daarvoor adviseren wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een M HORSE Pure 1- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn sommige opties.

Heeft je M HORSE Pure 1 water-of vochtschade?

Het gebeurt vaak dat dit de oorzaak is van een scherm dat slecht werkt. Als de M HORSE Pure 1 in het water is gevallen of als je kortgeleden in een erg nattige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Indien dat zo is , kun je trachten je M HORSE Pure 1 wat te verwarmen met een droger en krachtig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm weer goed maken.

Is de M HORSE Pure 1 gevallen?

Als je M HORSE Pure 1 onlangs gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Als je M HORSE Pure 1 de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je M HORSE Pure 1 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er waarschijnlijk een probleem met het besturingssysteem. In dit geval bevelen wij je aan een Factory Reset uit te voeren.