Het kan gebeuren dat jij je LG Xpower wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is vreselijk onaangenaam wanneer dit gebeurt, omdat de LG Xpower ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat nogal vlug moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het LG Xpower-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Om je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we besloten dit artikel te schrijven. We zullen eerst bekijken wat je moet gaan doen als het scherm van je LG Xpower niet meer werkt. Vervolgens bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanlg-xpower

Wat te doen als je LG Xpower-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je LG Xpower te repareren.

Controleer of je LG Xpower volledig is geladen

Ja, we weten dat het zot lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de reden van het probleem is. We bevelen je aan om te controleren of je LG Xpower goed is geladen. Echt, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er zeker van bent dat je LG Xpower geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog eens laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van LG Xpower uit

Soms moet je een harde reset realiseren van je LG Xpower om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande stappen realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het LG Xpower-scherm is dat niet meer aangaat

Het is bepalend om te weten of het werkelijk het LG Xpower-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je LG Xpower nogmaals aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van LG Xpower licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, betekent dit dat de LG Xpower gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, betekent dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het LG Xpower-scherm

Als je in de voorgaande fase hebt kunnen confirmeren dat het LG Xpower-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het jammer genoeg onvermijdelijk om het LG Xpower-scherm te verwisselen. Hiervoor adviseren wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een LG Xpower- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen diverse oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je LG Xpower water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de reden is van een scherm dat slecht functioneert. Als de LG Xpower in het water is gevallen of als je onlangs in een erg nattige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat het geval is, kun je trachten je LG Xpower wat te verwarmen met een droger en flink op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm in orde brengen.

Is de LG Xpower gevallen?

Als je LG Xpower kortgeleden gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Als je LG Xpower de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je LG Xpower alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Indien dat zo is bevelen wij je aan een Factory Reset uit te voeren.