Het kan gebeuren dat jij je LG K11 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer irritant als dit gebeurt, omdat de LG K11 ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Dus is dit een probleem dat redelijk vlug moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het LG K11-scherm niet aangaat, betekent niet zozeker dat het te vervangen is. Om je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen eerst bekijken wat je moet uitvoeren als het scherm van je LG K11 niet meer werkt. En dan bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanlg-k11

Wat te doen als je LG K11-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanbevelen te doen om het scherm van je LG K11 te repareren.

Controleer of je LG K11 volledig is geladen

Ja, we weten dat het onnozel lijkt, maar het gebeurt dikwijls dat dit de reden van het probleem is. We adviseren je om te controleren of je LG K11 goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er zeker van bent dat je LG K11 geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog eens laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van LG K11 uit

Misschien moet je een harde reset uitvoeren van je LG K11 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande fases uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult hierna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het LG K11-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het inderdaad het LG K11-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Om te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je LG K11 nog een keer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van LG K11 licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, wijst dit aan dat de LG K11 gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, beduidt dit dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het LG K11-scherm

Als je in de vorige stap hebt kunnen affirmeren dat het LG K11-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het helaas onvermijdelijk om het LG K11-scherm te vernieuwen. Hiervoor recommanderen wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een LG K11- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen diverse oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn enkele opties.

Heeft je LG K11 water-of vochtschade?

Het gebeurt vaak dat dit de reden is van een scherm dat niet goed functioneert. Als de LG K11 in het water is gevallen of als je kortgeleden in een zeer regenachtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. En als dat zo is, kun je proberen je LG K11 wat te verwarmen met een droger en krachtig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm weer goed maken.

Is de LG K11 gevallen?

Als je LG K11 laatst gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Als je LG K11 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je LG K11 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. Als dit zo is bevelen wij je aan een Factory Reset uit te voeren.