Het kan gebeuren dat jij je HUAWEI Y9 2019 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is ontzettend onaangenaam als dit gebeurt, omdat de HUAWEI Y9 2019 onbruikbaar is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat redelijk snel moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het HUAWEI Y9 2019-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vervangen is. Door je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we besloten dit artikel op te schrijven. We zullen eerst zien wat je moet uitvoeren als het scherm van je HUAWEI Y9 2019 niet meer werkt. En dan zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanhuawei-y9-2019

Wat te doen als je HUAWEI Y9 2019-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanraden te doen om het scherm van je HUAWEI Y9 2019 te repareren.

Controleer of je HUAWEI Y9 2019 volledig is geladen

Ja, we weten dat het onnozel lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de oorzaak van het probleem is. We raden je aan om te checken of je HUAWEI Y9 2019 goed is geladen. Echt, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er van overtuigd bent dat je HUAWEI Y9 2019 geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het weer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van HUAWEI Y9 2019 uit

Misschien moet je een harde reset realiseren van je HUAWEI Y9 2019 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande fases realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het HUAWEI Y9 2019-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het werkelijk het HUAWEI Y9 2019-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te verifiëren of het scherm het niet meer doet, moet je je HUAWEI Y9 2019 nog een keer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van HUAWEI Y9 2019 licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, bewijst dit dat de HUAWEI Y9 2019 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, wil dit zeggen dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het HUAWEI Y9 2019-scherm

Ingeval je in de voorgaande stap hebt kunnen confirmeren dat het HUAWEI Y9 2019-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het jammer genoeg onvermijdelijk om het HUAWEI Y9 2019-scherm te verwisselen. Daarvoor recommanderen wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een HUAWEI Y9 2019- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen diverse redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je HUAWEI Y9 2019 water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de oorzaak is van een scherm dat slecht werkt. Ingeval de HUAWEI Y9 2019 in het water is gevallen of als je laatst in een erg vochtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat het geval is, kun je proberen je HUAWEI Y9 2019 een beetje te verwarmen met een droger en stevig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm herstellen.

Is de HUAWEI Y9 2019 gevallen?

Als je HUAWEI Y9 2019 onlangs gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We raden je aan naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je HUAWEI Y9 2019 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je HUAWEI Y9 2019 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Indien dat zo is bevelen wij je aan een Factory Reset te realiseren.