Het kan gebeuren dat jij je Huawei MediaPad T3 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is ontzettend onaangenaam wanneer dit gebeurt, omdat de Huawei MediaPad T3 ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Dus is dit een probleem dat best snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Huawei MediaPad T3-scherm niet aangaat, betekent niet zozeker dat het te vernieuwen is. Om je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen eerst bekijken wat je moet uitvoeren als het scherm van je Huawei MediaPad T3 niet meer werkt. Daarna bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanHuawei-MediaPad-T3

Wat te doen als je Huawei MediaPad T3-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Huawei MediaPad T3 te repareren.

Controleer of je Huawei MediaPad T3 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het zot lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de oorzaak van het probleem is. We adviseren je om te controleren of je Huawei MediaPad T3 goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er zeker van bent dat je Huawei MediaPad T3 geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nogmaals laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Huawei MediaPad T3 uit

Misschien moet je een harde reset uitvoeren van je Huawei MediaPad T3 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Huawei MediaPad T3-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het werkelijk het Huawei MediaPad T3-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te verifiëren of het scherm het niet meer doet, moet je je Huawei MediaPad T3 nogmaals aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Huawei MediaPad T3 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, wijst dit aan dat de Huawei MediaPad T3 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, beduidt dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Huawei MediaPad T3-scherm

Als je in de voorgaande stap hebt kunnen bevestigen dat het Huawei MediaPad T3-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het helaas onvermijdelijk om het Huawei MediaPad T3-scherm te vervangen. Daarvoor adviseren wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Huawei MediaPad T3- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar mogelijkheden.

Heeft je Huawei MediaPad T3 water-of vochtschade?

Het gebeurt vaak dat dit de oorzaak is van een scherm dat niet goed werkt. Als de Huawei MediaPad T3 in het water is gevallen of als je laatst in een behoorlijk waterige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. In dat geval, kun je trachten je Huawei MediaPad T3 lichtjes te verwarmen met een droger en flink op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm in orde brengen.

Is de Huawei MediaPad T3 gevallen?

Als je Huawei MediaPad T3 onlangs gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Als je Huawei MediaPad T3 de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een signaal zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Huawei MediaPad T3 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er waarschijnlijk een probleem met het besturingssysteem. Als dit zo is bevelen wij je aan een Factory Reset te realiseren.