Het kan gebeuren dat jij je HUAWEI MEDIAPAD M3 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer ellendig indien dit gebeurt, omdat de HUAWEI MEDIAPAD M3 nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Dus is dit een probleem dat tamelijk snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het HUAWEI MEDIAPAD M3-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vervangen is. Door je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen eerst bekijken wat je moet uitvoeren als het scherm van je HUAWEI MEDIAPAD M3 niet meer werkt. En dan bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanhuawei-mediapad-m3

Wat te doen als je HUAWEI MEDIAPAD M3-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanbevelen te doen om het scherm van je HUAWEI MEDIAPAD M3 te herstellen.

Controleer of je HUAWEI MEDIAPAD M3 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het stom lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de oorzaak van het probleem is. We bevelen je aan om te controleren of je HUAWEI MEDIAPAD M3 goed is geladen. Echt, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er zeker van bent dat je HUAWEI MEDIAPAD M3 geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nogmaals laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van HUAWEI MEDIAPAD M3 uit

Soms moet je een harde reset realiseren van je HUAWEI MEDIAPAD M3 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande stappen realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het HUAWEI MEDIAPAD M3-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het inderdaad het HUAWEI MEDIAPAD M3-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Om te verifiëren of het scherm het niet meer doet, moet je je HUAWEI MEDIAPAD M3 weer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van HUAWEI MEDIAPAD M3 licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, bewijst dit dat de HUAWEI MEDIAPAD M3 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, betekent dit dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het HUAWEI MEDIAPAD M3-scherm

Ingeval je in de voorafgaande fase hebt kunnen bevestigen dat het HUAWEI MEDIAPAD M3-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het helaas onvermijdelijk om het HUAWEI MEDIAPAD M3-scherm te vernieuwen. Hiervoor bevelen wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een HUAWEI MEDIAPAD M3- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen diverse redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn sommige opties.

Heeft je HUAWEI MEDIAPAD M3 water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de oorzaak is van een scherm dat slecht werkt. Ingeval de HUAWEI MEDIAPAD M3 in het water is gevallen of als je laatst in een zeer vochtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. En als dat het geval is, kun je proberen je HUAWEI MEDIAPAD M3 lichtjes te verwarmen met een droger en krachtig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan af en toe het scherm in orde brengen.

Is de HUAWEI MEDIAPAD M3 gevallen?

Als je HUAWEI MEDIAPAD M3 laatst gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je HUAWEI MEDIAPAD M3 de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je HUAWEI MEDIAPAD M3 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Zo ja adviseren wij je een Factory Reset te realiseren.