Het kan gebeuren dat jij je Huawei Ascend P7 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer naar als dit gebeurt, omdat de Huawei Ascend P7 nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat best snel moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Huawei Ascend P7-scherm niet aangaat, betekent niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Om je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel te schrijven. We zullen eerst zien wat je moet uitvoeren als het scherm van je Huawei Ascend P7 niet meer werkt. Daarna zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanhuawei-ascend-p7

Wat te doen als je Huawei Ascend P7-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Huawei Ascend P7 te repareren.

Controleer of je Huawei Ascend P7 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het idioot lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de oorzaak van het probleem is. We adviseren je om te checken of je Huawei Ascend P7 goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er van overtuigd bent dat je Huawei Ascend P7 geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog een keer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Huawei Ascend P7 uit

Misschien moet je een harde reset uitvoeren van je Huawei Ascend P7 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande fases uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Huawei Ascend P7-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het werkelijk het Huawei Ascend P7-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Huawei Ascend P7 opnieuw aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Huawei Ascend P7 licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, bewijst dit dat de Huawei Ascend P7 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, bedoelt dit dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het Huawei Ascend P7-scherm

Indien je in de voorafgaande fase hebt kunnen bevestigen dat het Huawei Ascend P7-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dat geval is het jammer genoeg onvermijdelijk om het Huawei Ascend P7-scherm te verwisselen. Daarvoor raden wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Huawei Ascend P7- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen diverse redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je Huawei Ascend P7 water-of vochtschade?

Het gebeurt vaak dat dit de oorzaak is van een scherm dat niet goed werkt. Indien de Huawei Ascend P7 in het water is gevallen of als je laatst in een erg nattige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Indien dat zo is , kun je trachten je Huawei Ascend P7 lichtjes te verwarmen met een droger en hard op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm weer goed maken.

Is de Huawei Ascend P7 gevallen?

Als je Huawei Ascend P7 kortgeleden gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Indien je Huawei Ascend P7 de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Huawei Ascend P7 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er waarschijnlijk een probleem met het besturingssysteem. Indien dat zo is adviseren wij je een Factory Reset te realiseren.