Het kan gebeuren dat jij je HTC U11 plus wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is ontzettend ellendig indien dit gebeurt, omdat de HTC U11 plus nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat best snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het HTC U11 plus-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Om je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen eerst zien wat je moet uitvoeren als het scherm van je HTC U11 plus niet meer werkt. Vervolgens zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanHTC-U11-plus

Wat te doen als je HTC U11 plus-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanraden te doen om het scherm van je HTC U11 plus te repareren.

Controleer of je HTC U11 plus volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het dom lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de oorzaak van het probleem is. We adviseren je om te controleren of je HTC U11 plus goed is geladen. Echt, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er van overtuigd bent dat je HTC U11 plus geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog eens laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van HTC U11 plus uit

Soms moet je een harde reset uitvoeren van je HTC U11 plus om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande fases uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet de kwestie is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het HTC U11 plus-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het echt het HTC U11 plus-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je HTC U11 plus nogmaals aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van HTC U11 plus licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, bewijst dit dat de HTC U11 plus gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, wil dit zeggen dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het HTC U11 plus-scherm

Ingeval je in de voorafgaande stap hebt kunnen confirmeren dat het HTC U11 plus-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het jammer genoeg onvermijdelijk om het HTC U11 plus-scherm te vervangen. Daarvoor raden wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een HTC U11 plus- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn enkele opties.

Heeft je HTC U11 plus water-of vochtschade?

Het gebeurt dikwijls dat dit de oorzaak is van een scherm dat slecht werkt. Ingeval de HTC U11 plus in het water is gevallen of als je laatst in een zeer vochtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Zo ja, kun je trachten je HTC U11 plus lichtjes te verwarmen met een droger en hard op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm herstellen.

Is de HTC U11 plus gevallen?

Als je HTC U11 plus kortgeleden gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar ongetwijfeld het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je HTC U11 plus de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je HTC U11 plus alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. Zo ja adviseren wij je een Factory Reset te realiseren.