Het kan gebeuren dat jij je HTC U11 life wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is ontzettend onaangenaam indien dit gebeurt, omdat de HTC U11 life nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat tamelijk snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het HTC U11 life-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vervangen is. Om je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we bedacht dit artikel te schrijven. We zullen eerst zien wat je moet gaan doen als het scherm van je HTC U11 life niet meer werkt. Daarna zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanhtc-u11-life

Wat te doen als je HTC U11 life-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanraden te doen om het scherm van je HTC U11 life te herstellen.

Controleer of je HTC U11 life volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het stom lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de reden van het probleem is. We raden je aan om te controleren of je HTC U11 life goed is geladen. Echt, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er zeker van bent dat je HTC U11 life geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het weer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van HTC U11 life uit

Misschien moet je een harde reset uitvoeren van je HTC U11 life om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande fases uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult hierna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet de kwestie is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het HTC U11 life-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het echt het HTC U11 life-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Om te verifiëren of het scherm het niet meer doet, moet je je HTC U11 life opnieuw aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van HTC U11 life licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, betekent dit dat de HTC U11 life gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, wil dit zeggen dat het probleem niet zozeer van het scherm komt.

Vervang het HTC U11 life-scherm

Ingeval je in de voorafgaande fase hebt kunnen affirmeren dat het HTC U11 life-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dat geval is het jammer genoeg onvermijdelijk om het HTC U11 life-scherm te verwisselen. Daarvoor raden wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een HTC U11 life- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn sommige opties.

Heeft je HTC U11 life water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de reden is van een scherm dat niet goed functioneert. Ingeval de HTC U11 life in het water is gevallen of als je kortgeleden in een behoorlijk waterige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat het geval is, kun je proberen je HTC U11 life lichtjes te verwarmen met een droger en stevig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan weleens het scherm in orde brengen.

Is de HTC U11 life gevallen?

Als je HTC U11 life onlangs gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We raden je aan naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je HTC U11 life de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je HTC U11 life alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. Als dit zo is bevelen wij je aan een Factory Reset uit te voeren.