Het kan gebeuren dat jij je HTC Desire 620 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is uiterst naar indien dit gebeurt, omdat de HTC Desire 620 onbruikbaar is als het scherm niet aangaat. Dus is dit een probleem dat redelijk snel moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het HTC Desire 620-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Teneinde je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we besloten dit artikel te schrijven. We zullen eerst bekijken wat je moet doen als het scherm van je HTC Desire 620 niet meer werkt. En dan bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanhtc-desire-620

Wat te doen als je HTC Desire 620-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je HTC Desire 620 te repareren.

Controleer of je HTC Desire 620 volledig is geladen

Ja, we weten dat het onnozel lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de reden van het probleem is. We adviseren je om te checken of je HTC Desire 620 goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je HTC Desire 620 geladen is, voor je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog eens laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van HTC Desire 620 uit

Misschien moet je een harde reset realiseren van je HTC Desire 620 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande stappen realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het HTC Desire 620-scherm is dat niet meer aangaat

Het is bepalend om te weten of het echt het HTC Desire 620-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Om te verifiëren of het scherm het niet meer doet, moet je je HTC Desire 620 nog eens aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling voelen, een geluid horen of de LED van HTC Desire 620 licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, betekent dit dat de HTC Desire 620 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, wil dit zeggen dat het probleem niet zozeer van het scherm komt.

Vervang het HTC Desire 620-scherm

Ingeval je in de vorige stap hebt kunnen confirmeren dat het HTC Desire 620-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het jammer genoeg nodig om het HTC Desire 620-scherm te vervangen. Daarvoor bevelen wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een HTC Desire 620- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn enkele opties.

Heeft je HTC Desire 620 water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de reden is van een scherm dat niet goed functioneert. Ingeval de HTC Desire 620 in het water is gevallen of als je kortgeleden in een behoorlijk regenachtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat zo is, kun je proberen je HTC Desire 620 lichtjes te verwarmen met een droger en flink op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm in orde brengen.

Is de HTC Desire 620 gevallen?

Als je HTC Desire 620 laatst gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar ongetwijfeld het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je HTC Desire 620 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je HTC Desire 620 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Zo ja raden wij je aan een Factory Reset uit te voeren.