Het kan gebeuren dat jij je HTC 11 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is vreselijk onaangenaam wanneer dit gebeurt, omdat de HTC 11 ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat nogal snel moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het HTC 11-scherm niet aangaat, betekent niet zozeker dat het te vervangen is. Door je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we besloten dit artikel op te schrijven. We zullen eerst bekijken wat je moet gaan doen als het scherm van je HTC 11 niet meer werkt. Daarna bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanhtc11

Wat te doen als je HTC 11-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanraden te doen om het scherm van je HTC 11 te herstellen.

Controleer of je HTC 11 volledig is geladen

Ja, we weten dat het stom lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de reden van het probleem is. We raden je aan om te checken of je HTC 11 goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er zeker van bent dat je HTC 11 geladen is, voor je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog eens laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van HTC 11 uit

Misschien moet je een harde reset uitvoeren van je HTC 11 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande fases uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het HTC 11-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het echt het HTC 11-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Om te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je HTC 11 weer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van HTC 11 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, betekent dit dat de HTC 11 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, betekent dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het HTC 11-scherm

Als je in de voorgaande fase hebt kunnen bevestigen dat het HTC 11-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dat geval is het helaas onvermijdelijk om het HTC 11-scherm te vervangen. Daarvoor adviseren wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een HTC 11- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn enkele mogelijkheden.

Heeft je HTC 11 water-of vochtschade?

Het gebeurt vaak dat dit de reden is van een scherm dat niet goed functioneert. Als de HTC 11 in het water is gevallen of als je kortgeleden in een zeer regenachtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Zo ja, kun je trachten je HTC 11 lichtjes te verwarmen met een droger en stevig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm in orde brengen.

Is de HTC 11 gevallen?

Als je HTC 11 onlangs gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We raden je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Als je HTC 11 de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je HTC 11 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Indien dat zo is raden wij je aan een Factory Reset uit te voeren.