Het kan gebeuren dat jij je Honor 8C wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is ontzettend onaangenaam indien dit gebeurt, omdat de Honor 8C onbruikbaar is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat redelijk vlug moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Honor 8C-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Om je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we bedacht dit artikel te schrijven. We zullen eerst bekijken wat je moet gaan doen als het scherm van je Honor 8C niet meer werkt. Daarna bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanhonor-8c

Wat te doen als je Honor 8C-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanraden te doen om het scherm van je Honor 8C te herstellen.

Controleer of je Honor 8C volledig is geladen

Ja, we weten dat het onnozel lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de oorzaak van het probleem is. We bevelen je aan om te controleren of je Honor 8C goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je Honor 8C geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nogmaals laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Honor 8C uit

Soms moet je een harde reset uitvoeren van je Honor 8C om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande fases uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult hierna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Honor 8C-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het inderdaad het Honor 8C-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Om te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Honor 8C nog eens aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van Honor 8C licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, betekent dit dat de Honor 8C gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, beduidt dit dat het probleem niet zozeer van het scherm komt.

Vervang het Honor 8C-scherm

Als je in de voorgaande fase hebt kunnen confirmeren dat het Honor 8C-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dat geval is het jammer genoeg nodig om het Honor 8C-scherm te vernieuwen. Daarvoor recommanderen wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Honor 8C- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn sommige opties.

Heeft je Honor 8C water-of vochtschade?

Het gebeurt vaak dat dit de oorzaak is van een scherm dat slecht functioneert. Als de Honor 8C in het water is gevallen of als je laatst in een zeer vochtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Indien dat zo is , kun je trachten je Honor 8C ietsje te verwarmen met een droger en hard op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan weleens het scherm weer goed maken.

Is de Honor 8C gevallen?

Als je Honor 8C onlangs gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar ongetwijfeld het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Als je Honor 8C de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Honor 8C alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. Indien dat zo is raden wij je aan een Factory Reset te realiseren.