Het kan gebeuren dat jij je Honor 8 Pro wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is vreselijk onaangenaam indien dit gebeurt, omdat de Honor 8 Pro nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat redelijk snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Honor 8 Pro-scherm niet aangaat, betekent niet zozeker dat het te vervangen is. Teneinde je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel te schrijven. We zullen eerst bekijken wat je moet doen als het scherm van je Honor 8 Pro niet meer werkt. En dan bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanhonor-8-pro

Wat te doen als je Honor 8 Pro-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanraden te doen om het scherm van je Honor 8 Pro te repareren.

Controleer of je Honor 8 Pro volledig is geladen

Ja, we weten dat het idioot lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de reden van het probleem is. We bevelen je aan om te checken of je Honor 8 Pro goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je Honor 8 Pro geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het opnieuw laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Honor 8 Pro uit

Soms moet je een harde reset uitvoeren van je Honor 8 Pro om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande fases uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Honor 8 Pro-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het werkelijk het Honor 8 Pro-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Honor 8 Pro nog een keer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Honor 8 Pro licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, bewijst dit dat de Honor 8 Pro gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, bedoelt dit dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het Honor 8 Pro-scherm

Ingeval je in de voorafgaande fase hebt kunnen bevestigen dat het Honor 8 Pro-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het jammer genoeg onvermijdelijk om het Honor 8 Pro-scherm te vernieuwen. Daarvoor recommanderen wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Honor 8 Pro- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen diverse oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn sommige mogelijkheden.

Heeft je Honor 8 Pro water-of vochtschade?

Het gebeurt vaak dat dit de reden is van een scherm dat niet goed werkt. Ingeval de Honor 8 Pro in het water is gevallen of als je laatst in een erg nattige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat het geval is, kun je proberen je Honor 8 Pro wat te verwarmen met een droger en stevig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm weer goed maken.

Is de Honor 8 Pro gevallen?

Als je Honor 8 Pro onlangs gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Honor 8 Pro de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Honor 8 Pro alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Als dit zo is raden wij je aan een Factory Reset uit te voeren.