Het kan gebeuren dat jij je Honor 7S wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is vreselijk irritant als dit gebeurt, omdat de Honor 7S nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Dus is dit een probleem dat tamelijk vlug moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Honor 7S-scherm niet aangaat, betekent niet zozeker dat het te vervangen is. Teneinde je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen als eerste zien wat je moet doen als het scherm van je Honor 7S niet meer werkt. En dan zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanhonor-7s

Wat te doen als je Honor 7S-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Honor 7S te repareren.

Controleer of je Honor 7S volledig is geladen

Ja, we weten dat het onnozel lijkt, maar het gebeurt dikwijls dat dit de reden van het probleem is. We bevelen je aan om te checken of je Honor 7S goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je Honor 7S geladen is, voor je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het weer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Honor 7S uit

Misschien moet je een harde reset uitvoeren van je Honor 7S om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet de kwestie is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Honor 7S-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het werkelijk het Honor 7S-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Honor 7S nog een keer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Honor 7S licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, bewijst dit dat de Honor 7S gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, wil dit zeggen dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Honor 7S-scherm

Ingeval je in de voorafgaande fase hebt kunnen confirmeren dat het Honor 7S-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het helaas nodig om het Honor 7S-scherm te verwisselen. Hiervoor raden wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Honor 7S- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen diverse oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn enkele opties.

Heeft je Honor 7S water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de reden is van een scherm dat slecht functioneert. Ingeval de Honor 7S in het water is gevallen of als je onlangs in een erg regenachtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. En als dat zo is, kun je trachten je Honor 7S wat te verwarmen met een droger en krachtig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan af en toe het scherm in orde brengen.

Is de Honor 7S gevallen?

Als je Honor 7S laatst gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Honor 7S de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Honor 7S alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er waarschijnlijk een probleem met het besturingssysteem. Zo ja bevelen wij je aan een Factory Reset uit te voeren.