Het kan gebeuren dat jij je Honor 6X wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer vervelend als dit gebeurt, omdat de Honor 6X ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat best snel moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Honor 6X-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vervangen is. Om je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we besloten dit artikel op te schrijven. We zullen eerst zien wat je moet gaan doen als het scherm van je Honor 6X niet meer werkt. En dan zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanhonor-6x

Wat te doen als je Honor 6X-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Honor 6X te herstellen.

Controleer of je Honor 6X volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het dom lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de reden van het probleem is. We raden je aan om te controleren of je Honor 6X goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er zeker van bent dat je Honor 6X geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het weer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Honor 6X uit

Af en toe moet je een harde reset realiseren van je Honor 6X om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande fases realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Honor 6X-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het werkelijk het Honor 6X-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Honor 6X nogmaals aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling voelen, een geluid horen of de LED van Honor 6X licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, betekent dit dat de Honor 6X gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, betekent dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Honor 6X-scherm

Ingeval je in de voorgaande stap hebt kunnen affirmeren dat het Honor 6X-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het jammer genoeg nodig om het Honor 6X-scherm te vernieuwen. Hiervoor recommanderen wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Honor 6X- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar mogelijkheden.

Heeft je Honor 6X water-of vochtschade?

Het gebeurt vaak dat dit de reden is van een scherm dat slecht werkt. Ingeval de Honor 6X in het water is gevallen of als je kortgeleden in een behoorlijk vochtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Zo ja, kun je trachten je Honor 6X een beetje te verwarmen met een droger en hard op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan af en toe het scherm herstellen.

Is de Honor 6X gevallen?

Als je Honor 6X laatst gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar ongetwijfeld het probleem van. We raden je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Honor 6X de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Honor 6X alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. Als dit zo is adviseren wij je een Factory Reset te realiseren.