Het kan gebeuren dat jij je Honor 6C wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer vervelend wanneer dit gebeurt, omdat de Honor 6C ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat nogal vlug moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Honor 6C-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Om je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we besloten dit artikel op te schrijven. We zullen als eerste zien wat je moet uitvoeren als het scherm van je Honor 6C niet meer werkt. Vervolgens zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanhonor-6c

Wat te doen als je Honor 6C-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Honor 6C te herstellen.

Controleer of je Honor 6C volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het zot lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de reden van het probleem is. We adviseren je om te controleren of je Honor 6C goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er van overtuigd bent dat je Honor 6C geladen is, voor je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het weer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Honor 6C uit

Soms moet je een harde reset uitvoeren van je Honor 6C om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Honor 6C-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het inderdaad het Honor 6C-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Om te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Honor 6C opnieuw aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van Honor 6C licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, laat dit zien dat de Honor 6C gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, bedoelt dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Honor 6C-scherm

Als je in de voorafgaande fase hebt kunnen affirmeren dat het Honor 6C-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het helaas nodig om het Honor 6C-scherm te verwisselen. Hiervoor adviseren wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Honor 6C- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn sommige mogelijkheden.

Heeft je Honor 6C water-of vochtschade?

Het gebeurt vaak dat dit de reden is van een scherm dat niet goed functioneert. Als de Honor 6C in het water is gevallen of als je laatst in een behoorlijk natte omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. In dat geval, kun je proberen je Honor 6C ietsje te verwarmen met een droger en krachtig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm weer goed maken.

Is de Honor 6C gevallen?

Als je Honor 6C kortgeleden gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Als je Honor 6C de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Honor 6C alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Indien dat zo is bevelen wij je aan een Factory Reset te realiseren.