Het kan gebeuren dat jij je Honor 6A wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is uiterst onaangenaam wanneer dit gebeurt, omdat de Honor 6A ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Dus is dit een probleem dat tamelijk snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Honor 6A-scherm niet aangaat, betekent niet zozeker dat het te vernieuwen is. Door je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel te schrijven. We zullen eerst zien wat je moet gaan doen als het scherm van je Honor 6A niet meer werkt. Vervolgens zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanhonor-6a

Wat te doen als je Honor 6A-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Honor 6A te repareren.

Controleer of je Honor 6A volledig is geladen

Ja, we weten dat het dom lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de oorzaak van het probleem is. We raden je aan om te controleren of je Honor 6A goed is geladen. Echt, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je Honor 6A geladen is, voor je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog een keer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Honor 6A uit

Af en toe moet je een harde reset realiseren van je Honor 6A om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande fases realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult hierna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Honor 6A-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het inderdaad het Honor 6A-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Om te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Honor 6A weer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van Honor 6A licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, toont dit aan dat de Honor 6A gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, beduidt dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Honor 6A-scherm

Ingeval je in de vorige fase hebt kunnen bevestigen dat het Honor 6A-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het jammer genoeg noodzakelijk om het Honor 6A-scherm te vervangen. Hiervoor adviseren wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Honor 6A- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je Honor 6A water-of vochtschade?

Het gebeurt dikwijls dat dit de oorzaak is van een scherm dat niet goed functioneert. Ingeval de Honor 6A in het water is gevallen of als je laatst in een erg natte omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Indien dat zo is , kun je trachten je Honor 6A lichtjes te verwarmen met een droger en stevig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan af en toe het scherm herstellen.

Is de Honor 6A gevallen?

Als je Honor 6A kortgeleden gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We raden je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Honor 6A de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een signaal zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Honor 6A alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er waarschijnlijk een probleem met het besturingssysteem. Zo ja adviseren wij je een Factory Reset te realiseren.