Het kan gebeuren dat jij je HONOR 6 Plus wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is ontzettend ellendig wanneer dit gebeurt, omdat de HONOR 6 Plus onbruikbaar is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat redelijk vlug moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het HONOR 6 Plus-scherm niet aangaat, betekent niet zozeker dat het te vernieuwen is. Om je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we bedacht dit artikel te schrijven. We zullen als eerste bekijken wat je moet doen als het scherm van je HONOR 6 Plus niet meer werkt. Vervolgens bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanhonor-6-plus

Wat te doen als je HONOR 6 Plus-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanbevelen te doen om het scherm van je HONOR 6 Plus te herstellen.

Controleer of je HONOR 6 Plus volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het dom lijkt, maar het gebeurt dikwijls dat dit de oorzaak van het probleem is. We raden je aan om te controleren of je HONOR 6 Plus goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er van overtuigd bent dat je HONOR 6 Plus geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het weer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van HONOR 6 Plus uit

Misschien moet je een harde reset uitvoeren van je HONOR 6 Plus om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het HONOR 6 Plus-scherm is dat niet meer aangaat

Het is bepalend om te weten of het werkelijk het HONOR 6 Plus-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Om te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je HONOR 6 Plus weer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van HONOR 6 Plus licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, bewijst dit dat de HONOR 6 Plus gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, beduidt dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het HONOR 6 Plus-scherm

Indien je in de voorgaande fase hebt kunnen affirmeren dat het HONOR 6 Plus-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het helaas nodig om het HONOR 6 Plus-scherm te verwisselen. Hiervoor bevelen wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een HONOR 6 Plus- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar mogelijkheden.

Heeft je HONOR 6 Plus water-of vochtschade?

Het gebeurt vaak dat dit de oorzaak is van een scherm dat slecht functioneert. Indien de HONOR 6 Plus in het water is gevallen of als je laatst in een erg waterige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. En als dat het geval is, kun je proberen je HONOR 6 Plus lichtjes te verwarmen met een droger en stevig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm in orde brengen.

Is de HONOR 6 Plus gevallen?

Als je HONOR 6 Plus kortgeleden gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We raden je aan naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Indien je HONOR 6 Plus de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je HONOR 6 Plus alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Indien dat zo is bevelen wij je aan een Factory Reset te realiseren.