Het kan gebeuren dat jij je Hisense Faith F31 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer irritant als dit gebeurt, omdat de Hisense Faith F31 nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat nogal vlug moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Hisense Faith F31-scherm niet aangaat, betekent niet zozeker dat het te vernieuwen is. Teneinde je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen als eerste zien wat je moet gaan doen als het scherm van je Hisense Faith F31 niet meer werkt. Vervolgens zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanhisense-faith-f31

Wat te doen als je Hisense Faith F31-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Hisense Faith F31 te herstellen.

Controleer of je Hisense Faith F31 volledig is geladen

Ja, we weten dat het idioot lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de reden van het probleem is. We bevelen je aan om te controleren of je Hisense Faith F31 goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er zeker van bent dat je Hisense Faith F31 geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het weer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Hisense Faith F31 uit

Soms moet je een harde reset realiseren van je Hisense Faith F31 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande stappen realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult vervolgens kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Hisense Faith F31-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het werkelijk het Hisense Faith F31-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Hisense Faith F31 nog eens aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Hisense Faith F31 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, toont dit aan dat de Hisense Faith F31 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, beduidt dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Hisense Faith F31-scherm

Indien je in de voorafgaande fase hebt kunnen bevestigen dat het Hisense Faith F31-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het jammer genoeg noodzakelijk om het Hisense Faith F31-scherm te vernieuwen. Daarvoor recommanderen wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Hisense Faith F31- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen diverse redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn sommige mogelijkheden.

Heeft je Hisense Faith F31 water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de reden is van een scherm dat niet goed werkt. Indien de Hisense Faith F31 in het water is gevallen of als je onlangs in een erg natte omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Indien dat zo is , kun je proberen je Hisense Faith F31 wat te verwarmen met een droger en flink op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm weer goed maken.

Is de Hisense Faith F31 gevallen?

Als je Hisense Faith F31 laatst gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar ongetwijfeld het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Indien je Hisense Faith F31 de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Hisense Faith F31 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. Als dit zo is raden wij je aan een Factory Reset uit te voeren.