Het kan gebeuren dat jij je Google Pixel 3 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer irritant wanneer dit gebeurt, omdat de Google Pixel 3 ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Dus is dit een probleem dat vrij vlug moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Google Pixel 3-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Om je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel te schrijven. We zullen als eerste zien wat je moet uitvoeren als het scherm van je Google Pixel 3 niet meer werkt. Daarna zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aangoogle-pixel-3

Wat te doen als je Google Pixel 3-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Google Pixel 3 te repareren.

Controleer of je Google Pixel 3 volledig is geladen

Ja, we weten dat het stom lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de reden van het probleem is. We adviseren je om te controleren of je Google Pixel 3 goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er van overtuigd bent dat je Google Pixel 3 geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het weer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Google Pixel 3 uit

Af en toe moet je een harde reset uitvoeren van je Google Pixel 3 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande fases uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet de kwestie is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Google Pixel 3-scherm is dat niet meer aangaat

Het is bepalend om te weten of het werkelijk het Google Pixel 3-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Google Pixel 3 nog eens aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling voelen, een geluid horen of de LED van Google Pixel 3 licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, betekent dit dat de Google Pixel 3 gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, betekent dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Google Pixel 3-scherm

Ingeval je in de voorgaande fase hebt kunnen bevestigen dat het Google Pixel 3-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dat geval is het jammer genoeg noodzakelijk om het Google Pixel 3-scherm te vervangen. Daarvoor raden wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Google Pixel 3- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar mogelijkheden.

Heeft je Google Pixel 3 water-of vochtschade?

Het gebeurt dikwijls dat dit de reden is van een scherm dat niet goed functioneert. Ingeval de Google Pixel 3 in het water is gevallen of als je kortgeleden in een behoorlijk regenachtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat zo is, kun je proberen je Google Pixel 3 lichtjes te verwarmen met een droger en flink op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm herstellen.

Is de Google Pixel 3 gevallen?

Als je Google Pixel 3 onlangs gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Google Pixel 3 de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Google Pixel 3 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. Als dit zo is bevelen wij je aan een Factory Reset te realiseren.