Het kan gebeuren dat jij je Google Nexus One wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer naar als dit gebeurt, omdat de Google Nexus One nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat vrij snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Google Nexus One-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Door je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen als eerste bekijken wat je moet uitvoeren als het scherm van je Google Nexus One niet meer werkt. En dan bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aangoogle-nexus-one

Wat te doen als je Google Nexus One-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je Google Nexus One te repareren.

Controleer of je Google Nexus One volledig is geladen

Ja, we weten dat het idioot lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de reden van het probleem is. We raden je aan om te controleren of je Google Nexus One goed is geladen. Echt, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je Google Nexus One geladen is, voor je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nogmaals laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Google Nexus One uit

Soms moet je een harde reset uitvoeren van je Google Nexus One om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult vervolgens kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Google Nexus One-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het inderdaad het Google Nexus One-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Google Nexus One nog een keer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Google Nexus One licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, toont dit aan dat de Google Nexus One gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, betekent dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Google Nexus One-scherm

Ingeval je in de voorafgaande fase hebt kunnen confirmeren dat het Google Nexus One-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dat geval is het helaas noodzakelijk om het Google Nexus One-scherm te vernieuwen. Hiervoor bevelen wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Google Nexus One- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn enkele mogelijkheden.

Heeft je Google Nexus One water-of vochtschade?

Het gebeurt dikwijls dat dit de reden is van een scherm dat slecht functioneert. Ingeval de Google Nexus One in het water is gevallen of als je laatst in een behoorlijk regenachtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat het geval is, kun je proberen je Google Nexus One een beetje te verwarmen met een droger en stevig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm herstellen.

Is de Google Nexus One gevallen?

Als je Google Nexus One laatst gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar ongetwijfeld het probleem van. We raden je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Google Nexus One de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Google Nexus One alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Zo ja raden wij je aan een Factory Reset te realiseren.