Het kan gebeuren dat jij je Doro Liberto 820 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is uiterst irritant indien dit gebeurt, omdat de Doro Liberto 820 ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat best snel moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Doro Liberto 820-scherm niet aangaat, zegt niet zozeker dat het te vervangen is. Door je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen als eerste zien wat je moet doen als het scherm van je Doro Liberto 820 niet meer werkt. En dan zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aandoro-liberto-820

Wat te doen als je Doro Liberto 820-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanraden te doen om het scherm van je Doro Liberto 820 te herstellen.

Controleer of je Doro Liberto 820 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het zot lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de reden van het probleem is. We raden je aan om te controleren of je Doro Liberto 820 goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je Doro Liberto 820 geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het opnieuw laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Doro Liberto 820 uit

Af en toe moet je een harde reset realiseren van je Doro Liberto 820 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande fases realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Doro Liberto 820-scherm is dat niet meer aangaat

Het is bepalend om te weten of het werkelijk het Doro Liberto 820-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Om te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Doro Liberto 820 nog een keer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van Doro Liberto 820 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, bewijst dit dat de Doro Liberto 820 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, bedoelt dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Doro Liberto 820-scherm

Ingeval je in de voorgaande stap hebt kunnen affirmeren dat het Doro Liberto 820-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dat geval is het jammer genoeg onvermijdelijk om het Doro Liberto 820-scherm te verwisselen. Hiervoor bevelen wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Doro Liberto 820- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn enkele mogelijkheden.

Heeft je Doro Liberto 820 water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de reden is van een scherm dat slecht functioneert. Ingeval de Doro Liberto 820 in het water is gevallen of als je onlangs in een behoorlijk nattige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. In dat geval, kun je proberen je Doro Liberto 820 een beetje te verwarmen met een droger en hard op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm herstellen.

Is de Doro Liberto 820 gevallen?

Als je Doro Liberto 820 onlangs gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We raden je aan naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Doro Liberto 820 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Doro Liberto 820 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Als dit zo is bevelen wij je aan een Factory Reset uit te voeren.