Het kan gebeuren dat jij je Doogee T5 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is vreselijk ellendig als dit gebeurt, omdat de Doogee T5 ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Dus is dit een probleem dat vrij vlug moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Doogee T5-scherm niet aangaat, zegt niet zozeker dat het te vervangen is. Door je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen eerst bekijken wat je moet doen als het scherm van je Doogee T5 niet meer werkt. Daarna bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aandoogee-t5

Wat te doen als je Doogee T5-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Doogee T5 te herstellen.

Controleer of je Doogee T5 volledig is geladen

Ja, we weten dat het stom lijkt, maar het gebeurt dikwijls dat dit de oorzaak van het probleem is. We bevelen je aan om te controleren of je Doogee T5 goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er van overtuigd bent dat je Doogee T5 geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nogmaals laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Doogee T5 uit

Soms moet je een harde reset realiseren van je Doogee T5 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande stappen realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Doogee T5-scherm is dat niet meer aangaat

Het is bepalend om te weten of het echt het Doogee T5-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Om te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Doogee T5 opnieuw aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Doogee T5 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, betekent dit dat de Doogee T5 gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, bedoelt dit dat het probleem niet zozeer van het scherm komt.

Vervang het Doogee T5-scherm

Indien je in de voorafgaande fase hebt kunnen bevestigen dat het Doogee T5-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het jammer genoeg nodig om het Doogee T5-scherm te vernieuwen. Hiervoor bevelen wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Doogee T5- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je Doogee T5 water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de oorzaak is van een scherm dat niet goed functioneert. Indien de Doogee T5 in het water is gevallen of als je onlangs in een zeer vochtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat zo is, kun je proberen je Doogee T5 ietsje te verwarmen met een droger en stevig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm weer goed maken.

Is de Doogee T5 gevallen?

Als je Doogee T5 kortgeleden gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar ongetwijfeld het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Indien je Doogee T5 de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een signaal zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Doogee T5 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. In dit geval raden wij je aan een Factory Reset te realiseren.