Het kan gebeuren dat jij je Crosscall Trekker-X4 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is ontzettend irritant als dit gebeurt, omdat de Crosscall Trekker-X4 onbruikbaar is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat best snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Crosscall Trekker-X4-scherm niet aangaat, betekent niet noodzakelijk dat het te vervangen is. Teneinde je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we besloten dit artikel op te schrijven. We zullen eerst bekijken wat je moet uitvoeren als het scherm van je Crosscall Trekker-X4 niet meer werkt. Daarna bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aancrosscall-trekker-x4

Wat te doen als je Crosscall Trekker-X4-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je Crosscall Trekker-X4 te repareren.

Controleer of je Crosscall Trekker-X4 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het zot lijkt, maar het gebeurt dikwijls dat dit de oorzaak van het probleem is. We adviseren je om te controleren of je Crosscall Trekker-X4 goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er zeker van bent dat je Crosscall Trekker-X4 geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het opnieuw laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Crosscall Trekker-X4 uit

Af en toe moet je een harde reset uitvoeren van je Crosscall Trekker-X4 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Crosscall Trekker-X4-scherm is dat niet meer aangaat

Het is bepalend om te weten of het echt het Crosscall Trekker-X4-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Crosscall Trekker-X4 nog een keer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Crosscall Trekker-X4 licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, wijst dit aan dat de Crosscall Trekker-X4 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, wil dit zeggen dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Crosscall Trekker-X4-scherm

Indien je in de voorgaande fase hebt kunnen bevestigen dat het Crosscall Trekker-X4-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het helaas noodzakelijk om het Crosscall Trekker-X4-scherm te verwisselen. Hiervoor recommanderen wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Crosscall Trekker-X4- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn sommige opties.

Heeft je Crosscall Trekker-X4 water-of vochtschade?

Het gebeurt dikwijls dat dit de oorzaak is van een scherm dat slecht werkt. Indien de Crosscall Trekker-X4 in het water is gevallen of als je laatst in een erg nattige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. En als dat het geval is, kun je trachten je Crosscall Trekker-X4 ietsje te verwarmen met een droger en krachtig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm weer goed maken.

Is de Crosscall Trekker-X4 gevallen?

Als je Crosscall Trekker-X4 onlangs gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Indien je Crosscall Trekker-X4 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Crosscall Trekker-X4 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Zo ja bevelen wij je aan een Factory Reset te realiseren.