Het kan gebeuren dat jij je Crosscall Trekker-X3 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer onaangenaam indien dit gebeurt, omdat de Crosscall Trekker-X3 nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat tamelijk snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Crosscall Trekker-X3-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Door je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen eerst zien wat je moet gaan doen als het scherm van je Crosscall Trekker-X3 niet meer werkt. Vervolgens zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aancrosscall-trekker-x3

Wat te doen als je Crosscall Trekker-X3-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Crosscall Trekker-X3 te repareren.

Controleer of je Crosscall Trekker-X3 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het onnozel lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de reden van het probleem is. We adviseren je om te controleren of je Crosscall Trekker-X3 goed is geladen. Echt, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er van overtuigd bent dat je Crosscall Trekker-X3 geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nogmaals laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Crosscall Trekker-X3 uit

Misschien moet je een harde reset uitvoeren van je Crosscall Trekker-X3 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande fases uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult vervolgens kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Crosscall Trekker-X3-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het inderdaad het Crosscall Trekker-X3-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te verifiëren of het scherm het niet meer doet, moet je je Crosscall Trekker-X3 weer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van Crosscall Trekker-X3 licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, bewijst dit dat de Crosscall Trekker-X3 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, betekent dit dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het Crosscall Trekker-X3-scherm

Als je in de voorafgaande stap hebt kunnen bevestigen dat het Crosscall Trekker-X3-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dat geval is het helaas onvermijdelijk om het Crosscall Trekker-X3-scherm te vervangen. Daarvoor raden wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Crosscall Trekker-X3- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn sommige opties.

Heeft je Crosscall Trekker-X3 water-of vochtschade?

Het gebeurt vaak dat dit de reden is van een scherm dat slecht werkt. Als de Crosscall Trekker-X3 in het water is gevallen of als je kortgeleden in een behoorlijk vochtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. En als dat zo is, kun je trachten je Crosscall Trekker-X3 lichtjes te verwarmen met een droger en hard op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm herstellen.

Is de Crosscall Trekker-X3 gevallen?

Als je Crosscall Trekker-X3 laatst gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Als je Crosscall Trekker-X3 de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Crosscall Trekker-X3 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. Zo ja bevelen wij je aan een Factory Reset uit te voeren.