Het kan gebeuren dat jij je Crosscall TREKKER-S1 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is uiterst irritant wanneer dit gebeurt, omdat de Crosscall TREKKER-S1 ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat vrij snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Crosscall TREKKER-S1-scherm niet aangaat, zegt niet zozeker dat het te vervangen is. Teneinde je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel te schrijven. We zullen eerst bekijken wat je moet uitvoeren als het scherm van je Crosscall TREKKER-S1 niet meer werkt. En dan bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aancrosscall-trekker-s1

Wat te doen als je Crosscall TREKKER-S1-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanraden te doen om het scherm van je Crosscall TREKKER-S1 te repareren.

Controleer of je Crosscall TREKKER-S1 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het dom lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de oorzaak van het probleem is. We adviseren je om te controleren of je Crosscall TREKKER-S1 goed is geladen. Echt, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er zeker van bent dat je Crosscall TREKKER-S1 geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nogmaals laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Crosscall TREKKER-S1 uit

Af en toe moet je een harde reset realiseren van je Crosscall TREKKER-S1 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande fases realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet de kwestie is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Crosscall TREKKER-S1-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het werkelijk het Crosscall TREKKER-S1-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Crosscall TREKKER-S1 nog eens aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van Crosscall TREKKER-S1 licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, laat dit zien dat de Crosscall TREKKER-S1 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, wil dit zeggen dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het Crosscall TREKKER-S1-scherm

Als je in de voorgaande stap hebt kunnen confirmeren dat het Crosscall TREKKER-S1-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dat geval is het helaas noodzakelijk om het Crosscall TREKKER-S1-scherm te vervangen. Hiervoor raden wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Crosscall TREKKER-S1- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn sommige opties.

Heeft je Crosscall TREKKER-S1 water-of vochtschade?

Het gebeurt vaak dat dit de oorzaak is van een scherm dat slecht werkt. Als de Crosscall TREKKER-S1 in het water is gevallen of als je onlangs in een behoorlijk waterige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat het geval is, kun je trachten je Crosscall TREKKER-S1 een beetje te verwarmen met een droger en stevig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan weleens het scherm in orde brengen.

Is de Crosscall TREKKER-S1 gevallen?

Als je Crosscall TREKKER-S1 onlangs gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar ongetwijfeld het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Als je Crosscall TREKKER-S1 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Crosscall TREKKER-S1 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Als dit zo is bevelen wij je aan een Factory Reset te realiseren.