Het kan gebeuren dat jij je Crosscall Element wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer ellendig wanneer dit gebeurt, omdat de Crosscall Element ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat best vlug moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Crosscall Element-scherm niet aangaat, zegt niet zozeker dat het te vervangen is. Om je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen als eerste bekijken wat je moet uitvoeren als het scherm van je Crosscall Element niet meer werkt. Vervolgens bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aancrosscall-element

Wat te doen als je Crosscall Element-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Crosscall Element te herstellen.

Controleer of je Crosscall Element volledig is geladen

Ja, we weten dat het dom lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de oorzaak van het probleem is. We bevelen je aan om te checken of je Crosscall Element goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er van overtuigd bent dat je Crosscall Element geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het opnieuw laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Crosscall Element uit

Soms moet je een harde reset realiseren van je Crosscall Element om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande fases realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Crosscall Element-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het werkelijk het Crosscall Element-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Om te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Crosscall Element nog een keer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van Crosscall Element licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, betekent dit dat de Crosscall Element gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, beduidt dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Crosscall Element-scherm

Ingeval je in de vorige stap hebt kunnen confirmeren dat het Crosscall Element-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het jammer genoeg nodig om het Crosscall Element-scherm te vervangen. Hiervoor recommanderen wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Crosscall Element- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar mogelijkheden.

Heeft je Crosscall Element water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de oorzaak is van een scherm dat niet goed functioneert. Ingeval de Crosscall Element in het water is gevallen of als je laatst in een erg regenachtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Indien dat zo is , kun je proberen je Crosscall Element wat te verwarmen met een droger en hard op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan af en toe het scherm in orde brengen.

Is de Crosscall Element gevallen?

Als je Crosscall Element laatst gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar ongetwijfeld het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Crosscall Element de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Crosscall Element alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. Indien dat zo is bevelen wij je aan een Factory Reset te realiseren.