Het kan gebeuren dat jij je Crosscall ACTION X3 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is uiterst naar als dit gebeurt, omdat de Crosscall ACTION X3 ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat nogal vlug moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Crosscall ACTION X3-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Om je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen als eerste zien wat je moet doen als het scherm van je Crosscall ACTION X3 niet meer werkt. Daarna zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aancrosscall-action-x3

Wat te doen als je Crosscall ACTION X3-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je Crosscall ACTION X3 te repareren.

Controleer of je Crosscall ACTION X3 volledig is geladen

Ja, we weten dat het stom lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de reden van het probleem is. We bevelen je aan om te controleren of je Crosscall ACTION X3 goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je Crosscall ACTION X3 geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog eens laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Crosscall ACTION X3 uit

Misschien moet je een harde reset realiseren van je Crosscall ACTION X3 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande stappen realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Crosscall ACTION X3-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het echt het Crosscall ACTION X3-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te verifiëren of het scherm het niet meer doet, moet je je Crosscall ACTION X3 nog eens aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Crosscall ACTION X3 licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, bewijst dit dat de Crosscall ACTION X3 gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, bedoelt dit dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het Crosscall ACTION X3-scherm

Als je in de vorige stap hebt kunnen confirmeren dat het Crosscall ACTION X3-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het jammer genoeg onvermijdelijk om het Crosscall ACTION X3-scherm te verwisselen. Daarvoor raden wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Crosscall ACTION X3- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je Crosscall ACTION X3 water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de reden is van een scherm dat slecht functioneert. Als de Crosscall ACTION X3 in het water is gevallen of als je onlangs in een zeer vochtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat zo is, kun je proberen je Crosscall ACTION X3 wat te verwarmen met een droger en krachtig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan weleens het scherm herstellen.

Is de Crosscall ACTION X3 gevallen?

Als je Crosscall ACTION X3 kortgeleden gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Als je Crosscall ACTION X3 de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Crosscall ACTION X3 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Zo ja raden wij je aan een Factory Reset uit te voeren.