Het kan gebeuren dat jij je Condor GRIFFE T6 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer ellendig als dit gebeurt, omdat de Condor GRIFFE T6 onbruikbaar is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat tamelijk vlug moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Condor GRIFFE T6-scherm niet aangaat, betekent niet zozeker dat het te vernieuwen is. Door je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen als eerste bekijken wat je moet gaan doen als het scherm van je Condor GRIFFE T6 niet meer werkt. En dan bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aancondor-griffe-t6

Wat te doen als je Condor GRIFFE T6-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je Condor GRIFFE T6 te repareren.

Controleer of je Condor GRIFFE T6 volledig is geladen

Ja, we weten dat het dom lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de oorzaak van het probleem is. We adviseren je om te checken of je Condor GRIFFE T6 goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je Condor GRIFFE T6 geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het opnieuw laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Condor GRIFFE T6 uit

Misschien moet je een harde reset realiseren van je Condor GRIFFE T6 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande stappen realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Condor GRIFFE T6-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het werkelijk het Condor GRIFFE T6-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te verifiëren of het scherm het niet meer doet, moet je je Condor GRIFFE T6 opnieuw aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling voelen, een geluid horen of de LED van Condor GRIFFE T6 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, laat dit zien dat de Condor GRIFFE T6 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, betekent dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Condor GRIFFE T6-scherm

Indien je in de voorafgaande stap hebt kunnen bevestigen dat het Condor GRIFFE T6-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het helaas noodzakelijk om het Condor GRIFFE T6-scherm te vervangen. Hiervoor raden wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Condor GRIFFE T6- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je Condor GRIFFE T6 water-of vochtschade?

Het gebeurt dikwijls dat dit de oorzaak is van een scherm dat niet goed functioneert. Indien de Condor GRIFFE T6 in het water is gevallen of als je kortgeleden in een zeer waterige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Zo ja, kun je proberen je Condor GRIFFE T6 wat te verwarmen met een droger en flink op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan af en toe het scherm in orde brengen.

Is de Condor GRIFFE T6 gevallen?

Als je Condor GRIFFE T6 onlangs gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar ongetwijfeld het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Indien je Condor GRIFFE T6 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Condor GRIFFE T6 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. Zo ja raden wij je aan een Factory Reset uit te voeren.