Het kan gebeuren dat jij je Condor Griffe T3 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer onaangenaam indien dit gebeurt, omdat de Condor Griffe T3 nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat nogal snel moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Condor Griffe T3-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vervangen is. Teneinde je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we besloten dit artikel te schrijven. We zullen als eerste zien wat je moet gaan doen als het scherm van je Condor Griffe T3 niet meer werkt. En dan zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aancondor-griffe-t3

Wat te doen als je Condor Griffe T3-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je Condor Griffe T3 te repareren.

Controleer of je Condor Griffe T3 volledig is geladen

Ja, we weten dat het stom lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de oorzaak van het probleem is. We bevelen je aan om te checken of je Condor Griffe T3 goed is geladen. Echt, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er zeker van bent dat je Condor Griffe T3 geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog een keer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Condor Griffe T3 uit

Misschien moet je een harde reset realiseren van je Condor Griffe T3 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande stappen realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Condor Griffe T3-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het inderdaad het Condor Griffe T3-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te verifiëren of het scherm het niet meer doet, moet je je Condor Griffe T3 nogmaals aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Condor Griffe T3 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, bewijst dit dat de Condor Griffe T3 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, bedoelt dit dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het Condor Griffe T3-scherm

Ingeval je in de voorafgaande stap hebt kunnen affirmeren dat het Condor Griffe T3-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dat geval is het jammer genoeg nodig om het Condor Griffe T3-scherm te vernieuwen. Daarvoor recommanderen wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Condor Griffe T3- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen diverse redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je Condor Griffe T3 water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de oorzaak is van een scherm dat slecht functioneert. Ingeval de Condor Griffe T3 in het water is gevallen of als je onlangs in een zeer waterige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. In dat geval, kun je trachten je Condor Griffe T3 lichtjes te verwarmen met een droger en krachtig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm in orde brengen.

Is de Condor Griffe T3 gevallen?

Als je Condor Griffe T3 laatst gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Condor Griffe T3 de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Condor Griffe T3 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. In dit geval adviseren wij je een Factory Reset te realiseren.