Het kan gebeuren dat jij je Condor Allure M3 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is ontzettend irritant indien dit gebeurt, omdat de Condor Allure M3 ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Dus is dit een probleem dat vrij snel moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Condor Allure M3-scherm niet aangaat, betekent niet noodzakelijk dat het te vervangen is. Door je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we besloten dit artikel te schrijven. We zullen eerst zien wat je moet gaan doen als het scherm van je Condor Allure M3 niet meer werkt. Vervolgens zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aancondor-allure-m3

Wat te doen als je Condor Allure M3-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Condor Allure M3 te herstellen.

Controleer of je Condor Allure M3 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het stom lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de oorzaak van het probleem is. We adviseren je om te checken of je Condor Allure M3 goed is geladen. Echt, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er van overtuigd bent dat je Condor Allure M3 geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het opnieuw laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Condor Allure M3 uit

Soms moet je een harde reset realiseren van je Condor Allure M3 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande stappen realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Condor Allure M3-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het inderdaad het Condor Allure M3-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te verifiëren of het scherm het niet meer doet, moet je je Condor Allure M3 nog een keer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van Condor Allure M3 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, wijst dit aan dat de Condor Allure M3 gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, wil dit zeggen dat het probleem niet zozeer van het scherm komt.

Vervang het Condor Allure M3-scherm

Als je in de vorige stap hebt kunnen confirmeren dat het Condor Allure M3-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dat geval is het jammer genoeg noodzakelijk om het Condor Allure M3-scherm te verwisselen. Hiervoor recommanderen wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Condor Allure M3- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je Condor Allure M3 water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de oorzaak is van een scherm dat slecht functioneert. Als de Condor Allure M3 in het water is gevallen of als je onlangs in een erg vochtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat zo is, kun je proberen je Condor Allure M3 een beetje te verwarmen met een droger en hard op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan af en toe het scherm herstellen.

Is de Condor Allure M3 gevallen?

Als je Condor Allure M3 kortgeleden gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Als je Condor Allure M3 de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een signaal zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Condor Allure M3 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. Zo ja bevelen wij je aan een Factory Reset uit te voeren.