Het kan gebeuren dat jij je Caterpillar CAT S60 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is uiterst naar wanneer dit gebeurt, omdat de Caterpillar CAT S60 ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat tamelijk vlug moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Caterpillar CAT S60-scherm niet aangaat, betekent niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Teneinde je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we bedacht dit artikel te schrijven. We zullen eerst zien wat je moet uitvoeren als het scherm van je Caterpillar CAT S60 niet meer werkt. Daarna zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aancaterpillar-cat-s60

Wat te doen als je Caterpillar CAT S60-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanraden te doen om het scherm van je Caterpillar CAT S60 te herstellen.

Controleer of je Caterpillar CAT S60 volledig is geladen

Ja, we weten dat het zot lijkt, maar het gebeurt dikwijls dat dit de oorzaak van het probleem is. We raden je aan om te controleren of je Caterpillar CAT S60 goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je Caterpillar CAT S60 geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het opnieuw laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Caterpillar CAT S60 uit

Af en toe moet je een harde reset uitvoeren van je Caterpillar CAT S60 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande fases uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult vervolgens kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Caterpillar CAT S60-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het echt het Caterpillar CAT S60-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Caterpillar CAT S60 nogmaals aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Caterpillar CAT S60 licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, wijst dit aan dat de Caterpillar CAT S60 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, bedoelt dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Caterpillar CAT S60-scherm

Ingeval je in de vorige fase hebt kunnen confirmeren dat het Caterpillar CAT S60-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het jammer genoeg nodig om het Caterpillar CAT S60-scherm te verwisselen. Daarvoor raden wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Caterpillar CAT S60- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn enkele mogelijkheden.

Heeft je Caterpillar CAT S60 water-of vochtschade?

Het gebeurt herhaaldelijk dat dit de oorzaak is van een scherm dat slecht werkt. Ingeval de Caterpillar CAT S60 in het water is gevallen of als je laatst in een erg waterige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Zo ja, kun je trachten je Caterpillar CAT S60 lichtjes te verwarmen met een droger en krachtig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm herstellen.

Is de Caterpillar CAT S60 gevallen?

Als je Caterpillar CAT S60 onlangs gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar ongetwijfeld het probleem van. We raden je aan naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Caterpillar CAT S60 de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Caterpillar CAT S60 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. In dit geval adviseren wij je een Factory Reset te realiseren.