Het kan gebeuren dat jij je Caterpillar CAT S40 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer irritant indien dit gebeurt, omdat de Caterpillar CAT S40 nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Dus is dit een probleem dat best vlug moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Caterpillar CAT S40-scherm niet aangaat, betekent niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Door je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we bedacht dit artikel te schrijven. We zullen eerst zien wat je moet uitvoeren als het scherm van je Caterpillar CAT S40 niet meer werkt. En dan zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aancaterpillar-cat-s40

Wat te doen als je Caterpillar CAT S40-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Caterpillar CAT S40 te repareren.

Controleer of je Caterpillar CAT S40 volledig is geladen

Ja, we weten dat het stom lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de reden van het probleem is. We raden je aan om te checken of je Caterpillar CAT S40 goed is geladen. Echt, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er van overtuigd bent dat je Caterpillar CAT S40 geladen is, voor je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog eens laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Caterpillar CAT S40 uit

Misschien moet je een harde reset realiseren van je Caterpillar CAT S40 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande stappen realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet de kwestie is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Caterpillar CAT S40-scherm is dat niet meer aangaat

Het is bepalend om te weten of het echt het Caterpillar CAT S40-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Caterpillar CAT S40 weer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling voelen, een geluid horen of de LED van Caterpillar CAT S40 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, toont dit aan dat de Caterpillar CAT S40 gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, betekent dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Caterpillar CAT S40-scherm

Ingeval je in de vorige fase hebt kunnen bevestigen dat het Caterpillar CAT S40-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het jammer genoeg onvermijdelijk om het Caterpillar CAT S40-scherm te verwisselen. Daarvoor adviseren wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Caterpillar CAT S40- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je Caterpillar CAT S40 water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de reden is van een scherm dat niet goed werkt. Ingeval de Caterpillar CAT S40 in het water is gevallen of als je kortgeleden in een erg waterige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat het geval is, kun je trachten je Caterpillar CAT S40 ietsje te verwarmen met een droger en flink op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan weleens het scherm weer goed maken.

Is de Caterpillar CAT S40 gevallen?

Als je Caterpillar CAT S40 onlangs gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar ongetwijfeld het probleem van. We raden je aan naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Caterpillar CAT S40 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een signaal zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Caterpillar CAT S40 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Zo ja raden wij je aan een Factory Reset uit te voeren.