Het kan gebeuren dat jij je Caterpillar CAT S30 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer irritant als dit gebeurt, omdat de Caterpillar CAT S30 nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat nogal vlug moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Caterpillar CAT S30-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Door je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we besloten dit artikel op te schrijven. We zullen als eerste zien wat je moet doen als het scherm van je Caterpillar CAT S30 niet meer werkt. Daarna zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aancaterpillar-cat-s30

Wat te doen als je Caterpillar CAT S30-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Caterpillar CAT S30 te herstellen.

Controleer of je Caterpillar CAT S30 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het stom lijkt, maar het gebeurt dikwijls dat dit de oorzaak van het probleem is. We bevelen je aan om te checken of je Caterpillar CAT S30 goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er van overtuigd bent dat je Caterpillar CAT S30 geladen is, voor je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nogmaals laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Caterpillar CAT S30 uit

Misschien moet je een harde reset realiseren van je Caterpillar CAT S30 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande stappen realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Caterpillar CAT S30-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het werkelijk het Caterpillar CAT S30-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Caterpillar CAT S30 nogmaals aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van Caterpillar CAT S30 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, betekent dit dat de Caterpillar CAT S30 gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, beduidt dit dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het Caterpillar CAT S30-scherm

Ingeval je in de voorafgaande fase hebt kunnen bevestigen dat het Caterpillar CAT S30-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dat geval is het helaas nodig om het Caterpillar CAT S30-scherm te vernieuwen. Hiervoor bevelen wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Caterpillar CAT S30- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je Caterpillar CAT S30 water-of vochtschade?

Het gebeurt regelmatig dat dit de oorzaak is van een scherm dat slecht werkt. Ingeval de Caterpillar CAT S30 in het water is gevallen of als je laatst in een zeer waterige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. En als dat het geval is, kun je proberen je Caterpillar CAT S30 ietsje te verwarmen met een droger en flink op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm weer goed maken.

Is de Caterpillar CAT S30 gevallen?

Als je Caterpillar CAT S30 laatst gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar ongetwijfeld het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Caterpillar CAT S30 de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Caterpillar CAT S30 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Indien dat zo is bevelen wij je aan een Factory Reset uit te voeren.