Het kan gebeuren dat jij je Caterpillar CAT B30 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is uiterst onaangenaam indien dit gebeurt, omdat de Caterpillar CAT B30 onbruikbaar is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat redelijk vlug moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Caterpillar CAT B30-scherm niet aangaat, betekent niet zozeker dat het te vervangen is. Om je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen eerst bekijken wat je moet uitvoeren als het scherm van je Caterpillar CAT B30 niet meer werkt. En dan bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aancaterpillar-cat-b30

Wat te doen als je Caterpillar CAT B30-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je Caterpillar CAT B30 te herstellen.

Controleer of je Caterpillar CAT B30 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het zot lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de reden van het probleem is. We raden je aan om te checken of je Caterpillar CAT B30 goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er van overtuigd bent dat je Caterpillar CAT B30 geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nogmaals laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Caterpillar CAT B30 uit

Soms moet je een harde reset realiseren van je Caterpillar CAT B30 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande stappen realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Caterpillar CAT B30-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het echt het Caterpillar CAT B30-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Om te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Caterpillar CAT B30 nogmaals aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Caterpillar CAT B30 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, bewijst dit dat de Caterpillar CAT B30 gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, beduidt dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Caterpillar CAT B30-scherm

Indien je in de vorige stap hebt kunnen bevestigen dat het Caterpillar CAT B30-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het jammer genoeg noodzakelijk om het Caterpillar CAT B30-scherm te vervangen. Hiervoor raden wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Caterpillar CAT B30- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen diverse oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn sommige mogelijkheden.

Heeft je Caterpillar CAT B30 water-of vochtschade?

Het gebeurt dikwijls dat dit de reden is van een scherm dat niet goed functioneert. Indien de Caterpillar CAT B30 in het water is gevallen of als je laatst in een zeer regenachtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. In dat geval, kun je proberen je Caterpillar CAT B30 wat te verwarmen met een droger en krachtig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan weleens het scherm in orde brengen.

Is de Caterpillar CAT B30 gevallen?

Als je Caterpillar CAT B30 laatst gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar ongetwijfeld het probleem van. We raden je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Indien je Caterpillar CAT B30 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een signaal zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Caterpillar CAT B30 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Indien dat zo is bevelen wij je aan een Factory Reset uit te voeren.