Het kan gebeuren dat jij je Blackview S6 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is vreselijk irritant indien dit gebeurt, omdat de Blackview S6 ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat tamelijk vlug moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Blackview S6-scherm niet aangaat, zegt niet zozeker dat het te vernieuwen is. Om je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we besloten dit artikel te schrijven. We zullen eerst zien wat je moet gaan doen als het scherm van je Blackview S6 niet meer werkt. En dan zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanBlackview-S6

Wat te doen als je Blackview S6-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanraden te doen om het scherm van je Blackview S6 te repareren.

Controleer of je Blackview S6 volledig is geladen

Ja, we weten dat het onnozel lijkt, maar het gebeurt dikwijls dat dit de reden van het probleem is. We bevelen je aan om te checken of je Blackview S6 goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er van overtuigd bent dat je Blackview S6 geladen is, voor je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog een keer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Blackview S6 uit

Misschien moet je een harde reset realiseren van je Blackview S6 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande stappen realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Blackview S6-scherm is dat niet meer aangaat

Het is bepalend om te weten of het echt het Blackview S6-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Blackview S6 nog een keer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Blackview S6 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, bewijst dit dat de Blackview S6 gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, betekent dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Blackview S6-scherm

Ingeval je in de voorafgaande stap hebt kunnen affirmeren dat het Blackview S6-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het helaas onvermijdelijk om het Blackview S6-scherm te vernieuwen. Daarvoor adviseren wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Blackview S6- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn enkele opties.

Heeft je Blackview S6 water-of vochtschade?

Het gebeurt herhaaldelijk dat dit de reden is van een scherm dat niet goed functioneert. Ingeval de Blackview S6 in het water is gevallen of als je kortgeleden in een behoorlijk natte omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat het geval is, kun je trachten je Blackview S6 een beetje te verwarmen met een droger en krachtig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan weleens het scherm in orde brengen.

Is de Blackview S6 gevallen?

Als je Blackview S6 kortgeleden gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Blackview S6 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Blackview S6 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Zo ja bevelen wij je aan een Factory Reset uit te voeren.