Het kan gebeuren dat jij je Blackview BV9500 Pro wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is vreselijk ellendig als dit gebeurt, omdat de Blackview BV9500 Pro onbruikbaar is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat vrij vlug moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Blackview BV9500 Pro-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Om je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen eerst zien wat je moet gaan doen als het scherm van je Blackview BV9500 Pro niet meer werkt. Daarna zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanblackview-bv9500-pro

Wat te doen als je Blackview BV9500 Pro-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Blackview BV9500 Pro te herstellen.

Controleer of je Blackview BV9500 Pro volledig is geladen

Ja, we weten dat het zot lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de reden van het probleem is. We bevelen je aan om te checken of je Blackview BV9500 Pro goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er van overtuigd bent dat je Blackview BV9500 Pro geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog een keer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Blackview BV9500 Pro uit

Misschien moet je een harde reset uitvoeren van je Blackview BV9500 Pro om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande fases uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult vervolgens kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Blackview BV9500 Pro-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het echt het Blackview BV9500 Pro-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Om te verifiëren of het scherm het niet meer doet, moet je je Blackview BV9500 Pro nog eens aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling voelen, een geluid horen of de LED van Blackview BV9500 Pro licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, laat dit zien dat de Blackview BV9500 Pro gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, betekent dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Blackview BV9500 Pro-scherm

Indien je in de voorgaande fase hebt kunnen affirmeren dat het Blackview BV9500 Pro-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het jammer genoeg onvermijdelijk om het Blackview BV9500 Pro-scherm te vervangen. Hiervoor adviseren wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Blackview BV9500 Pro- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je Blackview BV9500 Pro water-of vochtschade?

Het gebeurt vaak dat dit de reden is van een scherm dat niet goed werkt. Indien de Blackview BV9500 Pro in het water is gevallen of als je laatst in een erg nattige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. En als dat het geval is, kun je proberen je Blackview BV9500 Pro wat te verwarmen met een droger en stevig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm in orde brengen.

Is de Blackview BV9500 Pro gevallen?

Als je Blackview BV9500 Pro kortgeleden gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar vermoedelijk het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Indien je Blackview BV9500 Pro de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Blackview BV9500 Pro alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er waarschijnlijk een probleem met het besturingssysteem. In dit geval bevelen wij je aan een Factory Reset uit te voeren.