Het kan gebeuren dat jij je Blackview BV6800 Pro wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is vreselijk vervelend indien dit gebeurt, omdat de Blackview BV6800 Pro ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat best snel moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Blackview BV6800 Pro-scherm niet aangaat, betekent niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Door je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we besloten dit artikel te schrijven. We zullen als eerste zien wat je moet gaan doen als het scherm van je Blackview BV6800 Pro niet meer werkt. Daarna zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanblackview-bv6800-pro

Wat te doen als je Blackview BV6800 Pro-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Blackview BV6800 Pro te herstellen.

Controleer of je Blackview BV6800 Pro volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het dom lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de reden van het probleem is. We bevelen je aan om te controleren of je Blackview BV6800 Pro goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er zeker van bent dat je Blackview BV6800 Pro geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog eens laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Blackview BV6800 Pro uit

Misschien moet je een harde reset realiseren van je Blackview BV6800 Pro om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande fases realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet de kwestie is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Blackview BV6800 Pro-scherm is dat niet meer aangaat

Het is bepalend om te weten of het inderdaad het Blackview BV6800 Pro-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Om te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Blackview BV6800 Pro weer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling waarnemen, een geluid horen of de LED van Blackview BV6800 Pro licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, wijst dit aan dat de Blackview BV6800 Pro gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, beduidt dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Blackview BV6800 Pro-scherm

Indien je in de voorgaande fase hebt kunnen affirmeren dat het Blackview BV6800 Pro-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het helaas onvermijdelijk om het Blackview BV6800 Pro-scherm te verwisselen. Daarvoor raden wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Blackview BV6800 Pro- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar mogelijkheden.

Heeft je Blackview BV6800 Pro water-of vochtschade?

Het gebeurt vaak dat dit de reden is van een scherm dat niet goed werkt. Indien de Blackview BV6800 Pro in het water is gevallen of als je laatst in een zeer waterige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. In dat geval, kun je proberen je Blackview BV6800 Pro wat te verwarmen met een droger en hard op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm in orde brengen.

Is de Blackview BV6800 Pro gevallen?

Als je Blackview BV6800 Pro kortgeleden gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Indien je Blackview BV6800 Pro de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Blackview BV6800 Pro alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er waarschijnlijk een probleem met het besturingssysteem. Als dit zo is bevelen wij je aan een Factory Reset uit te voeren.