Het kan gebeuren dat jij je Blackview BV5800 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer naar wanneer dit gebeurt, omdat de Blackview BV5800 ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Natuurlijk is dit een probleem dat vrij vlug moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Blackview BV5800-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Door je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we besloten dit artikel op te schrijven. We zullen als eerste bekijken wat je moet uitvoeren als het scherm van je Blackview BV5800 niet meer werkt. Vervolgens bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanblackview-bv5800

Wat te doen als je Blackview BV5800-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Blackview BV5800 te repareren.

Controleer of je Blackview BV5800 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het zot lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de oorzaak van het probleem is. We adviseren je om te controleren of je Blackview BV5800 goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er van overtuigd bent dat je Blackview BV5800 geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nogmaals laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Blackview BV5800 uit

Af en toe moet je een harde reset realiseren van je Blackview BV5800 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande fases realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet de kwestie is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Blackview BV5800-scherm is dat niet meer aangaat

Het is bepalend om te weten of het werkelijk het Blackview BV5800-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Blackview BV5800 weer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van Blackview BV5800 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, betekent dit dat de Blackview BV5800 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, wil dit zeggen dat het probleem niet zozeer van het scherm komt.

Vervang het Blackview BV5800-scherm

Ingeval je in de voorgaande fase hebt kunnen bevestigen dat het Blackview BV5800-scherm niet werkt, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het helaas onvermijdelijk om het Blackview BV5800-scherm te vervangen. Hiervoor adviseren wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Blackview BV5800- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen diverse redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je Blackview BV5800 water-of vochtschade?

Het gebeurt vaak dat dit de oorzaak is van een scherm dat slecht werkt. Ingeval de Blackview BV5800 in het water is gevallen of als je onlangs in een erg nattige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Indien dat zo is , kun je proberen je Blackview BV5800 lichtjes te verwarmen met een droger en krachtig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan weleens het scherm herstellen.

Is de Blackview BV5800 gevallen?

Als je Blackview BV5800 laatst gevallen is of als het scherm kapot is, komt daar ongetwijfeld het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Blackview BV5800 de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een signaal zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Blackview BV5800 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere rare dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. In dit geval raden wij je aan een Factory Reset te realiseren.