Het kan gebeuren dat jij je Blackview A30 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer irritant indien dit gebeurt, omdat de Blackview A30 nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Dus is dit een probleem dat redelijk snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Blackview A30-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vervangen is. Om je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we besloten dit artikel te schrijven. We zullen als eerste bekijken wat je moet uitvoeren als het scherm van je Blackview A30 niet meer werkt. En dan bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanblackview-a30

Wat te doen als je Blackview A30-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Blackview A30 te herstellen.

Controleer of je Blackview A30 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het stom lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de oorzaak van het probleem is. We bevelen je aan om te controleren of je Blackview A30 goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt soms dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er van overtuigd bent dat je Blackview A30 geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nogmaals laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Blackview A30 uit

Af en toe moet je een harde reset uitvoeren van je Blackview A30 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult hierna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet het geval is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Blackview A30-scherm is dat niet meer aangaat

Het is bepalend om te weten of het werkelijk het Blackview A30-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Om te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Blackview A30 weer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling voelen, een geluid horen of de LED van Blackview A30 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, betekent dit dat de Blackview A30 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, beduidt dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Blackview A30-scherm

Indien je in de voorafgaande stap hebt kunnen affirmeren dat het Blackview A30-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het jammer genoeg nodig om het Blackview A30-scherm te vernieuwen. Hiervoor recommanderen wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Blackview A30- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar opties.

Heeft je Blackview A30 water-of vochtschade?

Het gebeurt dikwijls dat dit de oorzaak is van een scherm dat niet goed functioneert. Indien de Blackview A30 in het water is gevallen of als je kortgeleden in een behoorlijk natte omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat zo is, kun je proberen je Blackview A30 wat te verwarmen met een droger en stevig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan misschien het scherm in orde brengen.

Is de Blackview A30 gevallen?

Als je Blackview A30 laatst gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te vernieuwen.

Zijn er andere signalen?

Indien je Blackview A30 de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Blackview A30 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er ongetwijfeld een probleem met het besturingssysteem. Zo ja bevelen wij je aan een Factory Reset te realiseren.