Het kan gebeuren dat jij je Blackview A20 Pro wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is zeer irritant indien dit gebeurt, omdat de Blackview A20 Pro onbruikbaar is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat best snel moet worden opgelost. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Blackview A20 Pro-scherm niet aangaat, zegt niet zozeker dat het te vervangen is. Teneinde je te helpen te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we besloten dit artikel op te schrijven. We zullen als eerste zien wat je moet gaan doen als het scherm van je Blackview A20 Pro niet meer werkt. En dan zien we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanblackview-a20-pro

Wat te doen als je Blackview A20 Pro-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Blackview A20 Pro te herstellen.

Controleer of je Blackview A20 Pro volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het dom lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de reden van het probleem is. We adviseren je om te controleren of je Blackview A20 Pro goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Dus zelfs als je er zeker van bent dat je Blackview A20 Pro geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog een keer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Blackview A20 Pro uit

Soms moet je een harde reset uitvoeren van je Blackview A20 Pro om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande fases uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel opnieuw opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet de kwestie is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Blackview A20 Pro-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het werkelijk het Blackview A20 Pro-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Om te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Blackview A20 Pro nog een keer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van Blackview A20 Pro licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, laat dit zien dat de Blackview A20 Pro gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, beduidt dit dat het probleem niet zozeer van het scherm komt.

Vervang het Blackview A20 Pro-scherm

Ingeval je in de voorafgaande fase hebt kunnen affirmeren dat het Blackview A20 Pro-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het helaas noodzakelijk om het Blackview A20 Pro-scherm te vervangen. Daarvoor bevelen wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Blackview A20 Pro- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn enkele opties.

Heeft je Blackview A20 Pro water-of vochtschade?

Het gebeurt vaak dat dit de reden is van een scherm dat slecht functioneert. Ingeval de Blackview A20 Pro in het water is gevallen of als je laatst in een erg vochtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat zo is, kun je proberen je Blackview A20 Pro lichtjes te verwarmen met een droger en krachtig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm in orde brengen.

Is de Blackview A20 Pro gevallen?

Als je Blackview A20 Pro onlangs gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Blackview A20 Pro de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Blackview A20 Pro alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er vermoedelijk een probleem met het besturingssysteem. Als dit zo is bevelen wij je aan een Factory Reset te realiseren.