Het kan gebeuren dat jij je Blackview A10 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is vreselijk naar indien dit gebeurt, omdat de Blackview A10 ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat tamelijk snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Blackview A10-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Om je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we besloten dit artikel op te schrijven. We zullen eerst bekijken wat je moet uitvoeren als het scherm van je Blackview A10 niet meer werkt. Daarna bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanblackview-a10

Wat te doen als je Blackview A10-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de stappen die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Blackview A10 te herstellen.

Controleer of je Blackview A10 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het onnozel lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de oorzaak van het probleem is. We adviseren je om te controleren of je Blackview A10 goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je Blackview A10 geladen is, alvorens je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het opnieuw laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Blackview A10 uit

Soms moet je een harde reset uitvoeren van je Blackview A10 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt uitvoeren, moet je een van de twee onderstaande stappen uitvoeren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult vervolgens kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet de kwestie is, ga je naar de volgende fase.

Controleer of het het Blackview A10-scherm is dat niet meer aangaat

Het is fundamenteel om te weten of het inderdaad het Blackview A10-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Teneinde te verifiëren of het scherm het niet meer doet, moet je je Blackview A10 nogmaals aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling voelen, een geluid horen of de LED van Blackview A10 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, betekent dit dat de Blackview A10 gestart is en dat het scherm inderdaad niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, betekent dit dat het probleem niet verplicht van het scherm komt.

Vervang het Blackview A10-scherm

Ingeval je in de vorige fase hebt kunnen bevestigen dat het Blackview A10-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dat geval is het helaas onvermijdelijk om het Blackview A10-scherm te verwisselen. Daarvoor recommanderen wij je om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Blackview A10- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen andere redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn sommige opties.

Heeft je Blackview A10 water-of vochtschade?

Het gebeurt dikwijls dat dit de oorzaak is van een scherm dat slecht functioneert. Ingeval de Blackview A10 in het water is gevallen of als je laatst in een erg vochtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Als dat het geval is, kun je trachten je Blackview A10 wat te verwarmen met een droger en stevig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan af en toe het scherm weer goed maken.

Is de Blackview A10 gevallen?

Als je Blackview A10 kortgeleden gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Blackview A10 de laatste tijd vreemde dingen heeft gedaan, dan kan het een teken zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Blackview A10 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er waarschijnlijk een probleem met het besturingssysteem. Zo ja adviseren wij je een Factory Reset te realiseren.